.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Шофьорски изпити

Така както са направили изпитите с по 2,3 верни отговора как ще се процедира?
    Ако например имаш въпрос с 2 верни отговора и ти дадеш един верен и един грешен.... какво става дава ли ти точки?

Sorry ако ми е тъп въпроса, но не съм мн запозната..

Ако дадеш 1 верен и 1 грешен не ти дават никакви точки, трябва да дадеш задължително 2 верни, но все пак, защо питаш тук, а не попиташ инструктора си.
    Последно редактирано от crips : 04-30-2013 на 21:56

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Как ще се процедира? Ами учиш, докато не научиш правилника и така… Просто е. ^^

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Да ти кажа, тия листовки са направени като за малоумен - само да си прочел правилника. Горе под номера на въпроса ти пише броят на верните отговори, между другото. Малоумен да си, ще изкараш листовките. Виж за кормуването се иска и да можеш да приложиш наученото.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако има 2 верни отговора, и двата,които зачертаеш трябва да са верни,ако е 1 верен и 1 грешен не ти го признават.
    Ако са 3 и си улучил 2 отново не го признават.

Сядай и учи,не е толкова зор.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Да ти кажа, тия листовки са направени като за малоумен - само да си прочел правилника. Горе под номера на въпроса ти пише броят на верните отговори, между другото. Малоумен да си, ще изкараш листовките. Виж за кормуването се иска и да можеш да приложиш наученото.
    Да бе, затова на външния от 13 човека (9 момчета и 4 момичета) ги взехме трима (1 момче и 2 момичета).

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Трябва и да ти идва отвътре просто. Не може човек, който няма желание за това, да седне и колкото и да учи, да ги вземе листовките, въпреки че и на мен ми бяха хипер лесни.

Знаците пък са най-лесната част от тях. Ситуациите с предимството и те са лесни, но трябва четене на правилника, няма как.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да бе, затова на външния от 13 човека (9 момчета и 4 момичета) ги взехме трима (1 момче и 2 момичета).
    Мм, Инка, не е толкова от незнание, а от мързел и самонавиването "аз знам всичко и съм бъдещия Шумахер"
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Знаците пък са най-лесната част от тях. Ситуациите с предимството и те са лесни, но трябва четене на правилника, няма как.
    Съгласна съм. Майка ми като един типичен нешофьор смята, че най-трудното нещо са знаците и наличието на съединител. Точно както смятах и аз преди да схвана нещата в дълбочина :д

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Еми аз ги взех всичките без грешка, така че говоря от моята камбанария, ама лично според мен при наличието на даден брой отговори и малко над ниската интелигентност и метод на изключването, ще направиш листовките. Права си, че има много хора, които си мислят, че всичко знаят и могат без дори да погледнат, само че си мисля, че ако сравниш сегашните листовки със старите, ще намериш сегашните в порядък по - лесни.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си