- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственост
На 21 съм, на 30.04 за първи път имах интимни отношения с мъж, очаквах да ми потече кръв след ласките, болката и проникването, но нямаше абсолютно никаква кръв, нито капка, това нормално ли е? Много съм объркана и ми е притеснено, това означава ли, че все още съм девствена, има ли някакво логично обяснение?? Помагайтe!! :S
Последно редактирано от tik tak : 05-02-2013 на 13:04
Не си девствена. Може да си от късметлийките с адски еластичен химен или да си уцелила тънкопишковец.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щом мъж е прониквал в теб, няма как да си девствена. За кръвта, болката и т.н. е индивидуално, не винаги има.
Welcome to the Jungle...
Мога да помогна,но трябва да проверя лично какво е положението при теб.В събота съм свободен.![]()
Неуместна шега от твоя страна!!
Вчера пак опита да проникне в мен, но не успя мн ме болеше и не го направи, след това ми се потду леко .. това какво ще рече?!!
Ти сериозно ли питаш дали си девствена след като си правила секс?Аз си мислех,че е някаква шега от твоя страна...и какво лошо има да проверя дали си девствена?![]()
Напълно съм сериозна!! Не търся съдействие в разкъсването на химена, а просто инфо!!Интересно ми е как след като го направихме не потече кръв, а вчера като отново се опита да проникне не му позволих да влезе в мен, болеше много.. след това ми се потду.. как е вазможно ми е интересно...
На 21 години си, защо не потърсиш малко информация, вместо да правиш теми в teen forum... А и точно такива теми има бол в този форум.. поразрови се малко, все пак тоя интернет е и за това.
На 31 април викаш... Интересно, много интересно.
Как се наричаше този ден?
Куковден...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
деТсвеността явно я е поТдула.
maDamn
портата какво :Д Относно куковия ден.. стават грешки ако си безгрешен/на хвърли първия камък!!![]()
Райската порта ли?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
ще го хвърля, разбира се
щом си толкова навътре в нещата, че чак датата да цитираш, поне да я беше изцитирала правилно
стига с тва тролване, не сте изобщо забавни
а ако продължаваш да настояваш, че си 21-годишна девственица (не че няма такива), моите лични съвети и препоръки са да потърсиш специализирана помощ... на 4-ти километър.
Да същата
Не си девствено,още въпроси ,ако имаш - гинеколог.
maDamn
И психиатър
Като и вие сте за психо какво търсите тук ? Какви сте интересни, мислех, че ще се намери един с логично обяснение, но явно няма да стане...
Беше ти логично обяснено. Ти не търсиш обяснение, а сензация.
Ние /аз!/ ти предложихме със сигурност 1 логично обяснение, но ти не го асимилира.