- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален оргазъм
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ех...изпревариха ме!Следващият въпрос,моля?!![]()
Да,знам![]()
Абе човек успокой се.
калпазанке инженерите не сме толкова лоши хора (:
факт е че доста мацки се кефят да ги чукат отзад.Не вярвам да е само за да угодят на пича...
Вива канари...!!
"Аналният секс всъщност може да носи много удоволствие и на двамата партньори, стига да се прави, както трябва. Необходима е предварителна подготовка и да се спазват някои прости техники и вероятността това да се превърне в нещо нормално в спалнята ви, е много голяма.
Лубрикантът е най-добрия ви приятел
За разлика от вагината, ректумът не се овлажнява сам, което прави проникването без лубрикант болезнено и трудно и за двамата участници. Препоръчително е да използвате продукт на силиконова основа, а не вазелин, тъй като той ще се натрупа около стените на ректума и няма да свърши достатъчно добра работа.
Не забравяйте любовната игра
Изключително важно е жената да е силно възбудена преди да започнете с аналната любов. Така тялото и и самата тя ще са много по-спокойни, податливи и отворени към експерименти. С други думи, трябва да я накарате сама да го иска страстно, а не само да се съгласи на ваше предложение
Бъдете търпелив и и отделете цялото си внимание – целувайте и галете тялото ѝ, шепнете ѝ мръсни думи, накарайте я да се чувства желана и обожавана. Предразположете я преди още да вкарате каквото и да било в нея, след което започнете да обработвате и по-конкретните зони.
Пазете се
При аналния секс и двамата сте еднакво изложени на риск от заболявания и инфекции, както е при вагиналния. Стената на ректума е много тънка и пропусклива, затова безопасният секс е задължителен. Презервативът не само ще ви предпази от някакви остатъчни фекални частици, но и ще предотврати напълването на ануса и със семенна течност. Спермата може да се смеси със съдържанието на ректума и и евентуално да я "разболее". Така че използвайте кондом и си спестете неприятностите.
Практиката е майка на умението и това важи с пълна сила за аналния секс. Направете го както трябва и тя ще е съгласна да го опита отново. Ако оплескате нещата първия път, по-скоро се сбогувайте с достъпа си до "задния ѝ двор", или поне докато забрави неприятното изживяване и вие успеете да я убедите, че сте научили нови, далеч по-приятни техники."
"Аналния секс" е част от секса! Лично за мен СЕКСА е изкуство и както във всяко изкуство,така и тук човек разкрива същността си в търсене на съвършеното усещане! Защото живота е чувство!
Добре обяснено...!Все пак един въпрос виси-този за лизането на дупето...аз правя анален,но не съм лизал отзад...малко инфо няма да е зле?![]()
...СЛЕД КАТО СИ ПРАКТИКУВАЛ АНАЛЕН СЕКС..би трябвало да знаеш,че всяка стимулация и отпускане на партньорката ти е необходима! Разбира се,когато двама души са взаимно отдадени един на друг,то тогава граници не съществуват! Може да се лижете по аналния отвор,може да я стимулираш едновременно с пръстче по клитора и едновременно да я лижеш и по гърба! Всичко е въпрос на усещане и най-вече до колко сте си близки! Това за повечето жени е от особена важност!
Това го знам,ест.Но,благодаря ти за отговора.Дано да е полезен на другите,които смятат да практикуват анален секс
мдамм..
Чудно ми е,докато му се радвате на тоя ,,оргазъм" не се ли сещате,че анала ви е предназначен за друго.?
А т'ва ,,другото" както и да го въртиш,пак трябва да си нек'ъв изверг,ако го намираш за еротично..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.