- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Търся си телефон? :)
Лумията си е Лумия! Дори има готварски книги. И четеш книги на по-голям екран супер.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Готварски книги ли са сложили? Това не го знаех. Обаче аз си свалих ръководство за сгъване на оригами, случва се да впечатля някоя девойка със засукано цвете от салфетка от нищото![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Не, мен ме бъркат приложения, ама казах, че не си заслужава да дам две торби пари само за играчка :Д иначе ще си взема някое приложение тамще се ползват :Д
готварски книги НЯМА да бъдат.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има и инженерни калкулатори, пищови по програмиране, доста свободни за сваляне книги и добри приложения ако си шофьор като карти и навигации.
Че той вайбър го има за всяка платформа мисля.
Добре, реших да отида да ги накарам да ми покажат xperia s и lumia 800 , но мисля, че ги няма и двете в месечните им офертите имат само най-най-най-най-новите модели, които след един месец са на половин цена, но след един месец ги няма в офертите им ....
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нищо не пречи да ги питаш. Иначе
Специално за ledenakrasota:
Персонализирано, снимано с телефона![]()
Да е евтин , за да можеш да си го позволиш и да е достатъчно устойчив , че да не го строшиш с дебелите си кебапчета...няма такъв. Помоли се на баща си
хихииииииии ^^
май xperia s е по-добра от 800 и 720 по принцип, но цени не съм гледала :Д
п.с. айде къш от темата ми, боклук.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
тис. Виж каква пеперудка ти измислих.
Иначе според техническите характеристики на двата телефона (експирия с и лумия 800):
- Нокията има по - добра батерия;
- Сонито има по - голям екран, по - чувствителни сензори на тъчскрийна, по - добър плейър за музика, по - добра камера;
- Нокията е по - тънка и можеш да водиш по - дълъг разговор, което е от батерията;
- Сонито има по - бърз процесор.
Източник - http://geekaphone.com/compare-phones
Последно редактирано от prosto_chovek : 05-02-2013 на 21:09
Моята батерия бързо пада. Значи моята издържа два дни на пълен работен ден, а Cонито една ден? :/
Галаксито ми, ако ползвам интернет и приложения, тоест всичко, освен да говоря или да слушам музика, се зарежда всеки ден. Това е недостатъкът на този тип телефони. Ако батерията ти е 1200 милиампер часа, смятай, при положение, че консумацията ти при разни приложения не е малка. Разрежда се все едно да сложиш две батерии по волт и половина в една от онези играчки с екранчетата и да играеш цял ден на нея.
Аз имам предвид не да му допълниш батерията, а да се изтощи съвсем и тогава да го заредиш.
До ниво ако не го заредя, на сутринта да го отключвам с пин код, вместо с приплъзване по екрана![]()