.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    напоследък съм доста........"активен" ако ме разбираш

що е тая тема , търсиш си "активна" компания ли
    Звучиш ми като лесбийките в bgles, те точно такива "буквални" шеги правят

Тц, само минавам, ма ако намеря компания, ни съ оплаквам

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от Котка Виж мнението
    Звучиш ми като лесбийките в bgles, те точно такива "буквални" шеги правят

Тц, само минавам, ма ако намеря компания, ни съ оплаквам
    всичко са ми казвали , ама лесбийка не , тва е наистина ново сама ли го измисли ?

всичко са ми казвали , ама лесбийка не , тва е наистина ново сама ли го измисли ?
    обаче много ясно изразени комплекси имаш на тема умствен капацитет + жени, недей да се притесняваш , не знам защо си се комплексирал, не си толкова прост, споко

обаче много ясно изразени комплекси имаш на тема умствен капацитет + жени, недей да се притесняваш , не знам защо си се комплексирал, не си толкова прост, споко
    разкри ме , имам комплекси и то много , сега ще се свия в ъгъла на дивана и ще си поплача

между другото , ти си първата която срещам да няма един комплекс. това те прави наистина уникална , ще ти вдигна паметник в ъгъла на стаята и ще се покланям на здрачаване така както арабюгите се кланят , със свалени чорапи за да е пълен респектът

разкри ме , имам комплекси и то много , сега ще се свия в ъгъла на дивана и ще си поплача

между другото , ти си първата която срещам да няма един комплекс. това те прави наистина уникална , ще ти вдигна паметник в ъгъла на стаята и ще се покланям на здрачаване така както арабюгите се кланят , със свалени чорапи за да е пълен респектът
    да и ще се боцкате в дупето

да и ще се боцкате в дупето
    не знаех че го правят , но ти явно си добре запозната с културите от близкия изток и най вероятно обичаш да те боцкат в дупето, щом се възбуди от самата мисъл за това (от един пост) . аз не се кефя на това , но пък мога да ти помогна , в смисъл да не се налага да го правиш сама на себе си нужна е някаква доза инерция към тласъка

не знаех че го правят , но ти явно си добре запозната с културите от близкия изток и най вероятно обичаш да те боцкат в дупето, щом се възбуди от самата мисъл за това (от един пост) . аз не се кефя на това , но пък мога да ти помогна , в смисъл да не се налага да го правиш сама на себе си нужна е някаква доза инерция към тласъка
    мда, мн се кефя гнусни пубери да ме ръгат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си