- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Умрела работа
Кои са активните потребители тук бтв
Виждам леденакрасота, вакс, дейнджъръсли, рибамен, Кипи/Наско, фък13 и някакви пришълци чат-пат - я стари, я нови
напоследък съм доста........"активен" ако ме разбираш
що е тая тема , търсиш си "активна" компания ли![]()
и аз имам котка
разкри ме , имам комплекси и то много , сега ще се свия в ъгъла на дивана и ще си поплача![]()
между другото , ти си първата която срещам да няма един комплекс. това те прави наистина уникална , ще ти вдигна паметник в ъгъла на стаята и ще се покланям на здрачаванетака както арабюгите се кланят , със свалени чорапи за да е пълен респектът
![]()
не знаех че го правят , но ти явно си добре запозната с културите от близкия изток и най вероятно обичаш да те боцкат в дупето, щом се възбуди от самата мисъл за това (от един пост). аз не се кефя на това , но пък мога да ти помогна , в смисъл да не се налага да го правиш сама на себе си
нужна е някаква доза инерция към тласъка
![]()
Случва се да намине някой.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
това че написах "мога" не значи че ще го направя , нали се сещашнещо те е досърбяло "котето" ама ще тряя да се потрудиш още доста
между другото , нека да не забравяме че почти целия форум е пълен с лица , които ти определи като "гнусни пубери" , това на мен ми прилича на дискриминация
не обичам да съдя хората по възраст , това го правят само елементарните хоравсеки е минал през тоя период , и си има предимствата
така че защо не вземеш да се само линчуваш![]()
можеше да опиташ да се защитиш с нещо повече от "о не" , това "о-не " може да ми го кажеш в интимна обстановка
затапването ми беше тежко но можеше да внесеш малко повече интрига , да се забавляват и останалите
оставили са ме щото съм готина ти не
![]()
колкото и да съм привлечен от твоята чаровност на снимката , предлагам да използваш това преди да продължим какъвто и да е контакт
![]()
Тоз тип ми напомни колко беше досадна шибаната синя емотиконка която ползваше найта във всеки пост ;/
Always wanna play but never wanna loose