- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 'Сандвич'
Кво да приключва, тя тая е някъв шитбрингър, погледни я. Такъв мършляк да броди по земята е нереално.
Е кво ще ме баннеш и ще ми разбиеш живота ли бе мила? Още регистрации мога да си направя ама няма смисъл работата е малко скучна.
Като е скучна, хващай тия дето ти се прекланят и марш на улицата да си развееш самочувствието.
Тука никой не ти е длъжен да ти търпи словесната диария.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Интересна тема. Тук има наистина впечатляващо четиво. Защо ли спрях да чета един великолепен роман? Ами сигурно е заради тази тема. Тя го затъмнява.
Иначе към края на историята (6 страница) вече се разкрива характеристиката на голяма част от героите, съпроводена с тяхната гнусотия!
Последно редактирано от klimatronik : 05-03-2013 на 18:37
Ти не разбра ли, че трябва да отидеш да си ебаваш майката. И модераторката да не дава акъл за родителите ми защото капута аурис говори същите лайна, като мене. Аз пичове изчезвам от комплексарския ви форум. Бъдете живи и здрави и поздрави на майките дето са ви възпитали толкова добре. :*:*:*
Простачка![]()
Да пуснеш водата като излизаш.
шшш
Последно редактирано от LadyDi : 05-03-2013 на 18:40 Причина: Простотия
И да вземете да се спрете ли...
Не мога да разбера как са ви интересни само темите, в които да се направите на велики и да се изпокарате с някого.
Ма и нищо интересно не казвате накрая...
Нямаше ли да излизаш?
И днес в училище ви учат да си защитавате мнението като псувате ли? После ходите и ми се пъчите, че видите ли, били сте дами, пък псувате по-страшно от дядо ми, дето е орал на нивата (примерно).
А колкото до "оня", я се виж ти колко помия изля, преди той да ти отговори за баща ти или там квото ти е писал.
Аз ли трябва да те уча как да се държиш или как да обиждаш някого без да ползваш думи, дето даже в речниците ги няма?
Ай, виж го Duhast, дето па толкоз му се възхищаваш, колко псувни отнесе, ама да си го видяла да ругае така селската?
Ше слушаш, къде ше ходиш.Слушам..
// имам питанка - как се нарича вампир, който смуче сперма ?
Хората вече ако не ги напсуваш не разбират. Вижте вие кво внимание ми обърнахте, тука 5 човека ви се смеем.
Ше слушаш, къде ше ходиш.
// имам питанка - как се нарича вампир, който смуче сперма ?
Евче, ма що не казваш че си ти бе душаОо, от както съм форумен простак ( т.е. от днес, и преди си бях де, но днес конкретно), получавам повече внимание, от колкото когато съм лектор
Баси, трябва да съм така и irl?
Питай баща си![]()