Първоначално написано от LadyDi каква среща? той ще ми открие другия акаунт и ще ме пресрещне след работа и ще ме изнасили дееба
Първоначално написано от Котка той ще ми открие другия акаунт и ще ме пресрещне след работа и ще ме изнасили дееба
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от Котка той ще ми открие другия акаунт и ще ме пресрещне след работа и ще ме изнасили дееба това с изнасилването е твое въображение , ханс ланда , мога да го изпълня срещу подобаваща обратна услуга обаче
Първоначално написано от nosferatu23 това с изнасилването е твое въображение , ханс ланда , мога да го изпълня срещу подобаваща обратна услуга обаче сори, падам си по жени трябваше да го усетиш още когато ти казах, че си като лесбийките в онзи форум :*
Първоначално написано от Котка сори, падам си по жени трябваше да го усетиш още когато ти казах, че си като лесбийките в онзи форум :* мислиш ли че ме интересува ти по кво си падаш важното е какво аз ще реша
Правила