.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1132

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL Виж мнението
    Често да си кажа съм много възмутена и направо отвратена от последните 4 години управление на ГЕРБ. Не стига ,че те буквално сринаха икономиката на страната, принудиха хората да излязат на улицата да протестират заради непосилните си разходи и минимални доходи,подадоха оставка и избягаха от отговорност ами сега отново са на избори??? Това е най-голямото лицемерие което съм виждала някога .... А и на всичкото отгоре 50% от населението е с размътени мозъци и не могат да се опомнят и пак ще гласуват за тях .... А какво мислят хората от този форум?
    Тамън днес си мислех що за промит мозък ще гласува за БСП, турците или привидно зелените партийки.
    Вземи се опомни, че говориш пълни глупости. Страната ни имаше много добра политика като за държава в криза, изчистихме си дълговете, повиши се БВП-то, минималната, съответно и средната работна заплата... просто замълчи, че се излагаш. Точно преди 2 часа четох 26 страници с политиката на ГЕРБ в различни области, ама нея колко хора ще я прочетат? Шматкенска история. Прост народ, братче.
    Никой не ви кара да гласувате за идеалния политик, в нашата държава се гласува на принципа на по-малкото зло, едва ли само при нас е така.

Много ми е интересно ти за кого ще гласуваш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Страната ни имаше много добра политика като за държава в криза, изчистихме си дълговете, повиши се БВП-то, минималната, съответно и средната работна заплата... просто замълчи, че се излагаш.
    ?

Просто си толкова зле, че е по-добре да те оставя да си вярваш отколкото да се опитвам да те убеждавам, че грешиш, вече за втори път те засичам да говориш откровени глупости по политически теми. Майната му, че се излагаш ама говориш неща, дето някой може да ти се върже, просто спри да пишеш глупости и преди да напишеш нещо вземи се поинтересувай първо, за втори път ти го казвам

иначе:
    http://offnews.bg/index.php/185530/v...-leva-pri-gerb

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...godini,148746/
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    ?

Просто си толкова зле, че е по-добре да те оставя да си вярваш отколкото да се опитвам да те убеждавам, че грешиш, вече за втори път те засичам да говориш откровени глупости по политически теми. Майната му, че се излагаш ама говориш неща, дето някой може да ти се върже, просто спри да пишеш глупости и преди да напишеш нещо вземи се поинтересувай първо, за втори път ти го казвам

иначе:
    http://offnews.bg/index.php/185530/v...-leva-pri-gerb

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...godini,148746/
    Баща ми спи в съседната стая, след 2-3 часа си взимам книжката и ще ти цитирам числа, после пак ми кажи, че говоря глупости. ИСКАМ да се противопоставиш на числа. Аз съм се поинтересувала. ТИ за кого ще гласуваш, като си толкова информиран?

Ahcy, eстествено, че ако нямаш мнение за политиката по време на избори, нямаш право да имаш мнение и по никое друго време.
    Имат право да мрънкат точно тия, които са гласували за една партия, избрана е опозицията обаче и нищо не върши. Щото хората имат мнение и топки да го защитят.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-04-2013 на 12:18

Мега фен
    Тамън днес си мислех що за промит мозък ще гласува за БСП, турците или привидно зелените партийки.
    Вземи се опомни, че говориш пълни глупости. Страната ни имаше много добра политика като за държава в криза, изчистихме си дълговете, повиши се БВП-то, минималната, съответно и средната работна заплата... просто замълчи, че се излагаш. Точно преди 2 часа четох 26 страници с политиката на ГЕРБ в различни области, ама нея колко хора ще я прочетат? Шматкенска история. Прост народ, братче.
    Никой не ви кара да гласувате за идеалния политик, в нашата държава се гласува на принципа на по-малкото зло, едва ли само при нас е така.

(rofl) Аз съм потресен... Защо му е на някой да чете пропагандните глупости на ГЕРБ? Ето ти тъжната истина:

Данните могат да се потвърдят от няколко места, мързи ме в момента, обаче ако някой тръгне да ги оспорва ще го направя.

Пак ела и разказвай кви глупости си чела в предизборните бюлетини на ГЕРБ. Белким излъжеш някой по-тъп от тебе.
    240 хиляди загубени работни места, това направи Бойко.
    И върха на иронията е да говориш за повишено благосъстояние на народа(вдигнали заплатите), като правителството падна понеже хората нямаха с какво да си платят сметките.
    Тука съм с Аурис, няма избор. Всички са за затвора.
    А Цветанов, дари при неработещата съдебна система, пак се насра да си свали имунитета. Нали е невинен, от какво го е страх?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    240 хиляди загубени работни места, това направи Бойко.
    И върха на иронията е да говориш за повишено благосъстояние на народа(вдигнали заплатите), като правителството падна понеже хората нямаха с какво да си платят сметките.
    idd .

Няма да подхващам темата за благосъстоянието, че ще стане дълга и широка, факт е, че то не се определя само от няколко показателя .
    А Бойко.. той не е близко до народа, той просто е умопомрачително тъп, толкова тъп, че и за пожарникар сигурно не става, камо ли да управлява държава .

Голям фен Аватара на PLEYGIRL

Ха-ха-ха ... Това което казваш едновременно ме разсмива и ме кара да плача...
    Политиката на ГеРБ казваш .. добра??
    Ти съвсем не си наред, може и аз да не съм съвсем наред ,но ти си доказателство ,че може и по зле. През тези четири години нещото което в България се промени знаеш ли кое е .. живота стана по-скъп. Първото нещо за което се сещам е ,че цените скочиха петорно и то на всичко. ГЕРБ нищо не направиха а камоли Боко тиквата , просто до усраха това което можаха. О забравих ЧУДЕСНИТЕ НОВИ МАГИСТРАЛИ.. 70% процента от проектите за магистрали за направени доста преди 2009г. Толкова много шум се вдигна около откриването им ,че изглеждаше така сякаш са дело изцяло на ГЕРБ. Мога да ти изредя още хиляди причини поради които ми се повръща от тази политика.. Всичките партии са един дол дренки ама ГЕРБ ми се стрива минаха всичките преди това и даа ще го кажа дори така оплюваната от всички "турска" партия .. Хайде сега кажи ми нещо хубаво де ... което е станало .. защото всичко е един балон ,който продължава да се надува докато някой не го спука...
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си