- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ot izvestnite ili ot zubarite?
Ot izvestnite momicheta li e po-dobre da si ili ot zubarite ,koito vse pak uchat?
Най-добре е да не си от малоумните, дето пишат на латиница по форумите.
А защо, непременно, трябва да си от една от двете групи?! Как може да са ви интересни тези простотии? Бъдете различни! Бъдете себе си! Не толкова трудно и точно това ви прави уникални.
П.С КИРИЛИЦА!!!
Трябва да си от тия, които държат на себе си и на бъдещето си. Полагат усилия за това да следват мечтите си и попиват знанията, които им дава училището и им обогатява елементарната култура.
Прекалено много тъпи, американски, бозави тийн филми си гледала.
maDamn
Махни ги зубърките, бъди фешън. За да си от известните обаче, трябва да ходиш с капитана на футболния отбор на училището (виж в High School Musical).
Или да отидеш на лагер като Camp Rock и там да тръгнеш с мега яко момче суперзвезда, което всички кучки искат, но ти трябва да си кучката, която го взима.
Ето как Ник Джонас ухажва момиче (това трябва да си ти). После те ходят, ама тва не е важно. Важното е, че той я харесва, понеже тя е дъщеря на шефа на Camp Star, респективно, ако баща ти няма голям бизнес, шансовете ти за гадже музикант се свеждат до това:
Така че, бейби, ако не си Кристина Арабаджиева с мега богатия баща, или ще си от задръстените, които със зубърките са на едно стъпало в йерархията, но за сметка на това са тъпички, или ще бъдеш зубър. Сори, това е положението. Ееех, хубаво е да си момче ^^^
Последно редактирано от dimitar., : 05-04-2013 на 19:40
Повечето от "известните" са шаврантии.
Така говорят зубърките
Някой от тези да е "шаврантия"?
http://vbox7.com/play:65c0052e
Спокойно, бейби, още имаш шанс. Само трябва да си намериш богат 28-29-30 годишен приятел, който да ти даде началния тласък популярност сред другите. Трябва да правиш това, което ти казва.
Кефи ме да ми казват, че съм зубърка.
Боже ти наистина ли ми прати училищен мюзикъл, тва е най-гей филма на всички времена. Ако от него си вадиш заключенията значи не си добре.