.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Неприятно, още въпроси имаш ли ?
    Не се заяждам,просто ми е любопитно.Днес не ми е до смях...Почина както знаете Чочо!Бог да го прости!Поклон!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Duhast Виж мнението
    Не се заяждам,просто ми е любопитно.Днес не ми е до смях...Почина както знаете Чочо!Бог да го прости!Поклон!
    Като нямаш други роднини, които са в нормални отношения с теб, нормално да мрънкаш за непознати
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен
    Като нямаш други роднини, които са в нормални отношения с теб, нормално да мрънкаш за непознати
    Не е мрънкане,а почит към един голям наш актьор!Хайде поне днес да не се заяждаме?!

Thumbs up

Tова беше едно от най-тъпите недообмислени изказвания които съм виждал във форума.. Не знаех, че за да ти е станало тъжно за някой страхотен български актьор, трябва да нямаш роднини о.О

Цитирай Първоначално написано от poison in mind Виж мнението
    Самият въпрос:"Гълташ ли"? ,е отнесен с не уважение към ЖЕНАТА! Превръщате нещо толкова значимо като секса в извратения! Не се замисляте,че именно дискретността и еротичният подход са ключа към една запомняща се интимна нощ(ден)!
    Аман от лигави принцеси като теб..

Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    Tова беше едно от най-тъпите недообмислени изказвания които съм виждал във форума.. Не знаех, че за да ти е станало тъжно за някой страхотен български актьор, трябва да нямаш роднини о.О

Аман от лигави принцеси като теб..
    ...да беше глупав-разбирам! Но ти просто не си дорасъл,за да разбереш какво казвам!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от poison in mind Виж мнението
    ...да беше глупав-разбирам! Но ти просто не си дорасъл,за да разбереш какво казвам!!!!!!
    :Д Много добре разбирам какво искаш да кажеш и в случая май ти не си дорасла ... Знаеш, че като го направиш, ще зарадваш момчето до теб, ако това не е достатъчно за теб почваш да си измисляш някакви оправдания от сорта - "унизително е", "гнусно е" и тем подобни

:Д Много добре разбирам какво искаш да кажеш и в случая май ти не си дорасла ... Знаеш, че като го направиш, ще зарадваш момчето до теб, ако това не е достатъчно за теб почваш да си измисляш някакви оправдания от сорта - "унизително е", "гнусно е" и тем подобни
    Елементарни опити за разсъждения! Дори няма смисъл да ти отговарям!

Мега фен
    Град
    <3
    Аз не го мисля за унизително или гнусно и ми е хубаво, ако на човека до мен му е хубаво, но въпреки това ще се обидя ако ми кажат 'духай', 'искам да ми направиш свирка/да ми лапаш' или нещо такова. Трябва някакво отношение ебати..
    Като цяло изобщо не ми е готино да водя разговори за това, предпочитам действия/намеци.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аз не го мисля за унизително или гнусно и ми е хубаво, ако на човека до мен му е хубаво, но въпреки това ще се обидя ако ми кажат 'духай', 'искам да ми направиш свирка/да ми лапаш' или нещо такова. Трябва някакво отношение ебати..
    Като цяло изобщо не ми е готино да водя разговори за това, предпочитам действия/намеци.
    Мхм.Лекичко да й наклониш глава надолу..с пръст да й погалиш устните и да й дадеш да го оближе,за да се досети и т.н

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си