.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Депресия

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Това от кого , от човека с ник доктор сатана 666 ?
    Още по-жалко ако съдиш за мен само по ника ми.

ПП: Нормалното е просто общоприета договорка за разрешено невротипично поведение, нищо повече...

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Още по зле за теб , защо си го каза всичко , че си уана-би Написал си нещо което не си Това не е ли уана би За мен поне знаеш че не всичко което казвам е истина , славя се с рязко сменящ посоките

Съди по малко и гледай себе си повече , не съм в настроение да се джафкам за тъпотия сега

Мега фен
    Още по зле за теб , защо си го каза всичко , че си уана-би Написал си нещо което не си Това не е ли уана би За мен поне знаеш че не всичко което казвам е истина , славя се с рязко сменящ посоките

Съди по малко и гледай себе си повече , не съм в настроение да се джафкам за тъпотия сега
    то заради такива като теб България Е НА това дередже
    Последно редактирано от klimatronik : 05-05-2013 на 19:04

Никът ми беше замислен с цел тролене на християни и първосигнални хора, и изобщо целя да създам такова впечатление, понеже показва кой за какво се хваща, показва нивото на реагиращия. В думите си също оставям такива "мини-провокации", понеже ми помагат да обрисувам "психо-профила" на отсрещния човек.
    Иначе никът и аватарът не значат нищо за мен, само ги използвам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Никът ми беше замислен с цел тролене на християни и първосигнални хора, и изобщо целя да създам такова впечатление, понеже показва кой за какво се хваща, показва нивото на реагиращия. В думите си също оставям такива "мини-провокации", понеже ми помагат да обрисувам "психо-профила" на отсрещния човек.
    Aве какви първосигнални хора се тролят пък с ника ти? Естествено ,че като си с подобен аватар хората ще ти се чудят що за човек си.

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Предполагам че ако това е била истината , вече няма да има голям ефект , след като почитателите ти прочетат този пост

Колкото до господина отгоре , ако може да уточни как аз влоших положението тука Трябва да ходя да хвърлям тухли по чез или да гласувам за атака , това ли е начинът Колко елементарно мислене , съжелявам те

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Aве какви първосигнални хора се тролят пък с ника ти? Естествено ,че като си с подобен аватар хората ще ти се чудят що за човек си.
    Точно де. Има хора, които изпитват нужда да ми оплюят аватара и "цялостното" излъчване. Това показва какво отричат, на какво реагират и следователно с какво се идентифицират. Други хора пък изпитват някаква близост, понеже се идентифицират със същото (зли герои, имена и т.н.). Получава се резонанс или дисонанс, в следствие на подсъзнателната нужда на всеки един човек да ме вкара в негови си рамки - там където несъзнателно ми прави образ.
    Забелязал съм как някакви на пръв поглед незначителни неща могат да имат огромен ефект върху това как хората ме възприемат.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-05-2013 на 19:16

Мега фен
    ясно.... прав си , да . Някои малки неща могат да се окажат много значими в някои ситуации.
    Последно редактирано от klimatronik : 05-05-2013 на 19:26

Мега фен
    nosferatu23 само простотии слушам от теб.. за това.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    nosferatu23 само простотии слушам от теб.. за това.
    Факта че това за теб са простотии , говори само едно , че си прекалено слаб в умствената дейност да схванеш скрития ми смисъл в думите.Затова спри да пишеш , преди някой да ти е отрязал пръстите , с нож например Случват се инциденти понякога

Факта че това за теб са простотии , говори само едно , че си прекалено слаб в умствената дейност да схванеш скрития ми смисъл в думите.

Мега фен
    Факта че това за теб са простотии , говори само едно , че си прекалено слаб в умствената дейност да схванеш скрития ми смисъл в думите.
    доктора също беше майстор на скрития смисъл и въдичките ............. хихи ................. май си намери конкуренция.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    доктора също беше майстор на скрития смисъл и въдичките ............. хихи ................. май си намери конкуренция.
    Конкуренцията е за комплексари , не съм изкефен особено Скрития смисъл при мен е да се разбере кога говоря с ирония , кога не, кое е истина, кое не На живо не е много по лесно , ако лицето ми е безизразно например Знаеш ли как ще познаеш кога непознат говори с ирония , ако стои сериозен точно никога

Мега фен Аватара на Chacho
    Скрития смисъл при мен е да се разбере кога говоря с ирония , кога не, кое е истина, кое не
    А какъв е смисълът на това?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на besso
    Doctor Santa намеси ли се темата отива по дяволите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си