- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
По форума ли си търсиш дами е луд![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
, във форума си търся кой да смачкам понеже ми е скучно
засега всеки обаче насира и не иска да има конфликт , защо ли
явно защото съм голямо хомонаистина ви се затвърди тезата
Сигурно защото имаш много голям пистолет и нож ..
Ахахахах да не би да имаме нова фороннец тип "Битка"
Накрая ще стане като гаврата с Юлката :ддд
Пич с бръсната глава и ножчета най-много да те вземат на задна в Пловдивския![]()
Ти имаш ли ве лекМай имаш само на баща ти кренвирша , вземи го използвай , хомяк
![]()
Тролфейс , насранфейс , рейс , рейс ли си ве , фейс
Возиш ли се в рейса по цял ден
Колко струва картата , и аз да си купя ве рейс
Трябва да е доста яко да ползваш трамвая по цял ден , ама тва е щот си трамвай , обичаш да ти опъват жицата мухахах
В рейса опъват ти жицата дъртацииите
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-06-2013 на 22:42
Така както ми е бръсната главата , така обръснах майка ти . И родата ти. И леля ти.Оръфлек
А когато те видя теб , ще взема гадния ми нож и ще го сложа в задна-та на приятелката ти. Или всъщност ще опитам да съм по нежен , ще ползвам по дългия ми нож в гащите. Знаеш ли как реже
Много реже лек , реже така КАКТО лазер лазерна епилация на нежните ти цицки
Кажи ве лек , откога се епилираш , епилатор
ника ти какво трябва да значи , УАКС , така ли ти кръсти майка ти когато я ошмулих и извика УАААААААААА-кс
![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-06-2013 на 22:41
Благодаря ти пич, че се появи във форона
Стана ми искрено смешно и забавно :д
Местообитание
Бургас
А това обяснява всичко :д
За повече инфо : http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...B3%D0%B0%D1%81
![]()
This is golden right here
Смешно ли е ве уааааааа-кс съкс снункс , миришеш като скункс на 400 км от менТебе аз ще нападна , а приятелката ти ще открадна , защото не си от бургас , и това означава че си си........БАРКАС
Караш ли баркаса ве , вакс
Намаза ли баркаса с вакса , да лъщи , и да ти се кефят бабките на село
На маняшкия социален статус в живота
Като останалите и ти ще омекнеш , мек, ти не си лек , ми си мек, чу ли ве, селски бек , вълнен ЕЛЕККЛЕК , ЙОРДЕК
Мухахах , останалите що не пишете ве , къде се загуби пловдския чукач на мъже , азисчо и онзи който се изсмя , варненският патък
Един по един падате като крушиОчаквах повече нападение
Защото инициативата отсега поемам аз
![]()
Баркаса нямам, имам баскаса - и то не една
Но нека не те спирам - лей се слово тъпанчево![]()
Кой ще се осмели да пренесе онлайн маняшкия дуел на живоИма ли желаещи , транспорта е за моя сметка , ХОСПИТАЛИЗАЦИЯ за ваша мухаха
Давам адрес , и очаквам адресиИма ли надъхани батки , или само оръфани шматки
Позволявам и камера крю , демек да се заснеме шоуто , момичетата да гледат хубяви кютеци , например как се пада с един удар , как се ляга с един шут и т.н. все яки работи.Дори няма да си сложа адидаса , лек , шибек, насранек![]()
Мамин сладък
http://goo.gl/maps/k2KiS
1вия етаж по средата![]()
Не мога ти излезе и някъв рапър ли поет ли къв си направо не знам вече![]()
![]()
Ей час и половина си говорехме с тоя пич :д
Някои хора имаме нормален живот, ходим на работа и трябва да ставаме рано.
Не всички имаме време да се правим на велики в тийн форум и да заплашваме потребителите с бой.
От страни изглеждаш жалък.Щял бил и да снима видео, че да му се кефят мацките...
Човече, излагаш се.
Хайде сега продължи да ме заплашваш на ЛС, че познаваш брат ми "Т.....Л" и, че се намирам до някакво училище.
Ела, пребий ме. И какво ще постигнеш с това в живота? Ще станеш висшист? Ммм не, ще си останеш същия форумен бияч в някакъв форум.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Аве ей ИСУХЛЯРЕВ , защо реши да се обадиш сега , що не си кротува тихоС теб ли да се подхвана сега
Тука има и свястни маняци , ама ти не си оттях и с теб няма да се разберем тъй като гледам.Ако се опитваш да предизвикаш съжаление у мацките като кажеш кво съм ти написал , надали ще успееш.Най много да те сметнат за дръпнал рязко , искащ подкрепа от МОМИЧЕТА.Как може да искаш подкрепа от момичетата ве , не знаех че си чак толкова рехав.Аз им давам подкрепа на тях , много видове
А не да искам като теб
Подшушнаха ми за теб и момента в който ме зърнеш ще си затвориш двете очи и ще изкрещиш МУААА демек ще измучиш , ще наддадеш маняшки вой както антилопата издава преди лъва да и среже джугулара ако знаеш кво е тва изобщо
![]()
Това кво съм постигнал в живота и кво ще постигам , теб толкова ли те касае , толкова ли искаш да знаешНямам висше и не парадирам с такова като почти всеки недоказал се младеж в България , форумния бияч знаеш ли кво праи , като му писне пренася в реалността , по забавно е щот виждаш очите и лицето как се сменят чертите , тука виждам думи тъй че не ми е мноо яко често да ги кажа батка
Знаеш ли що не ставам за работа като всички останали
Щото съм як пичага със маняшкия избор да прая квото си искам и да ставам когато си искам , не се бъхтя като циганин на борса за тенджери , демек да мъкна тенджерите на гръб и да дрънчат , както ти правиш
И за да видят всички че е честно и да не ме изкарат виновен , НЕКА ВСИЧКИ ВИДЯТ кой се изсмя ПРЪВ като тъпа патка на тъпотиите на някакви шматки който имат хомо наклонности.Това ли ти беше смешно
И коя ще ти върже като види на какви гейтащини се смееш ве гащник
Мацките искат яки мъже на място , не гей шматки , ясно ли е лек
Ай стига си писал щото не ми се занимава с теб само защото дори няма да си правя труда да те удрям , ще ми проработи съвестта , това е все едно да ритна болно куче , не съм чак такъв тъпак
Просто ти дадох догадка да се усетиш. Последвай ми поста и разбери че не бива да се ебаваш без някой да се е захапал пръв с теб , така може да пострадаш при инцидент , случаен ...И още нещо , в тоя форум ще съм много редовен отся нататък - НА ЖИВО , така че гледай ако се засечем да се държиш добре , за да не се налага да те избъхтя и да те потопя в солниците. Със здраве сега и отивай да работиш , работяга.
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-07-2013 на 02:16
Не знам въобще какво се занимавам с шматки.
Хайде лек ден.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Млъквайте, шибаняци! Опитвам се да мастурбирам на снимките на малки момиченца. Пречите.
Аре си одиме! НА СЕЛО!