.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Глей ся как ще го напраим , слушай внимателно и калкулирай , клима ланге , насранге , ташанге

Значи първо , издаде се мноо яко , демек че тиквата ти е по твърда и тъпа и от на Боко Тиквата Оттам следва че аз ще използвам друга тактика , ще си щамповам лакътя и ще ти го засуча в слепоочието където е по меко , ще те жигосам с лакът така както в средновековието са жигосвали покварените Така отстрани на кифоча ти ще пише "Няям пари за климатроник затва си купих вентилатор от всичко за левче , и съм голям паляк" и отдолу подпис Клима ланге насранге И после като си тръгвам , ще ми се плеплетат краката от страх , и като понеча на падна ще падна надървен върху аверката ти , тя ще е легнала по гръб на асфалта и ще из-охка ето така Оооооох Ааааах Оооооох и ще си замрежи погледчето Оттам нататък аз ще си тръгна с нея , а ти ще останеш маркиран , ясно ли е ся всичко , ЛЕК Мухахаха Надявам се да се изкефят форумците на маняшката история , която ще се разиграе между нас скоро
    Нямаш си работа май? От форомния мафиотски бос, ся се превърна във форумния ММА боец. дори Кубрат Пулев ти завижда

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Нямаш си работа май? От форомния мафиотски бос, ся се превърна във форумния ММА боец. дори Кубрат Пулев ти завижда
    не мога да се меря с пулев , и затова ще се подхлъзна от страх както казах по-горе , този вариант идеално ме устройва , обичам да усетя мекота и топлина по ерогенните си зони ся за боса не се имам за БОС , имам кинти за чорапи и обувки за разлика от теб щом си изкефен да внасяш кучешки фъшкии в на мама леглото , няма проблем.ако имаш нужда от пари , ще ти намеря работа като за общак и ще си изкараш кинти за някой опърцан пантоф от времето на пражката пролет
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-07-2013 на 12:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си