.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

. Хиляди пъти обясних, че като цяло българският ми е зле . И вие пак се пънете да ми го доказвате .

И после питате защо българите ви нямат за нищо по света .

По същата логика и аз мога да кажа , че сте боклуци защото държавата ви е пълна трагедия . Но от уважение най-малкото си мълча .

Просто понякога бързам друг път не мога да нацеля думата .И не винаги редактирам , но не е нужно да ме наричате боклук или неграмотна
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-07-2013 на 13:42

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    . Хиляди пъти обясних, че като цяло българският ми е зле . И вие пак се пънете да ми го доказвате .

И после питате защо българите ви нямат за нищо по света .

По същата логика и аз мога да кажа , че сте боклуци защото държавата ви е пълна трагедия . Но от уважение най-малкото си мълча .
    Е те тука се изложи вече кардинално.Жалко за теб. Например "просот" Може да го сгрешиш в бързината,но не и от незнание на българският език.Ако толкова бързо си го забравила това говори много лошо за теб.И какво е това: "Българите ви няма в нищо?' Ти каква си?Джигитайка ли? Оооо да,разбрах някакси си се преобразила в германка. "Мога да кажа,че сте боклуци и държавата ви е пълна трагедия".Добре бе германко.И какво като мама и тати те пратиха в Германия да не би да ти пораснаха още една или две вагини допълнително? Извинявам се за грубият тон,но понякога някои наши сънародници много насериозно се взимат.Може и за синигерче да се смяташ но не си.Е няма лошо да си държиш че си де...
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-07-2013 на 13:52
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си