- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гълтате ли?
Гълтам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Винаги.
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
мхм...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Принципно нямам против,но не го правя винаги.
Believe in yourself.
И предполагам не ти е харесало..?
Самият въпрос:"Гълташ ли"? ,е отнесен с не уважение към ЖЕНАТА! Превръщате нещо толкова значимо като секса в извратения! Не се замисляте,че именно дискретността и еротичният подход са ключа към една запомняща се интимна нощ(ден)!
Не, всъщност, нямам какво да кажа, нито ми е харесало, нито пък да се отвратя. Бих го направила единствено за момчето и ако съм напълно сигурна в него, а не на някой просто ей така![]()
До някъде те разбирам. И мен ме дразни, макар че не го смятам за извращение..Но да.. не обичам да се говори за секса по тоя начин.. :3 Аз мога да правя и мега 'унизителните' неща (примерно), ама не искам да се говори за това.. особено с неподходящи думички..
В случая, в темата просто е питано направо.. а и не виждам как по друг начин ще се пита де..
Друг е въпроса, че я смятам за тъпа..I mean.. по-добре би било да се пита дали е 'правилно' или не, от колкото дали го правиш.. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
имате сгрешено възприемане на нещата
това е форум, обществено споделено мнение, без нужда за познаването на някой като човек...как може да ви притеснява мнението на виртуална личност...приемете го като статистика...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
[QUOTE=AliceSw;10688331]имате сгрешено възприемане на нещата
това е форум, обществено споделено мнение, без нужда за познаването на някой като човек...как може да ви притеснява мнението на виртуална личност...приемете го като статистика...[/QUOT
Статистика,в която има участници,които влизат в пряк диалог по между си! Тоест това са мнения,които се четат, не са просто растяща бройка изкази на криещи се зад лъжлива самоличност хора! Добре е да се случват именно диалозите,но във възпитаната им форма!