- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Маняшка анкета за истината (влизай на свой риск)
С маняшки интерес следя твоят профил по цял ден,нямам търпение за новото включване, лек
Следя с голям интерес,но само когато попадна случайно, лек
Оправи ми настроението когато бях много тъжен/а и не на кеф , благодаря ти искрено
Смачка враговете ми психически, врагът на моят враг е мой приятел
Споделяме много еднакви мнения и интереси и с радост бих се запознал с лека батка като теб
Преди да те има , форумът беше място изпълнено с тъга , мъка и раздори.Сега се чувствам удома
Само BS (Зоната на здрача, мястото, където да носиш 'АДИДАС' е равносилнo да си безсмъртен)
Дразниш ме много защото си мой враг и те искам мъртъв и обесен на табелата на Бургас
Дразниш ме щото момичетата вече не ми се кефят, появи се ти (новата батка) и сега получих комплекс
След време ще те поопозная и няма да те мраза толкова , най вероятно все още съм в заблуда.........
яВраждата се породи от първият ден в който зърнах тъпата му изгладена мутрас червен турски фес на главата
Когато чувството на омраза е силно , не можеш да си затвориш очите , трябва да отвърнеш , и то рязко и силно , без да даваш шанс на врага да се изправи
И ти беше враг , но явно смени лагерите докато имаше време , не много достойна постъпка , по скоро долна и подла мазна извъртяванка
, но пък правилното решение , за да оцелееш в този суров свят трябва да имаш сътрудници , тъй да се каже съюзници
Аз също си набрах съюзници преди да започна офанзивата , никой не може да успее сам
Включването ще е подобно като на бобър в мензис , на който току що му е потекла маняшка слуз от зловонника
По скоро ще го определя като изключване , защото от малкият ми престой в този як форум , аз почти го изключихПодобно по начинът по който се изключват системите на болните в болницата и после като се спре командното дишане спират да съществуват
Фишека остана на командно дишане , сега ще му срежа аспиратора и ще умре
В тежка агония
![]()
Дори не ми трябваше да използвам физическа сила , успях чрез пораждане на нервност у детското му гласче
Всеки път преди да седне на компа гласчето заедно с пръстченцата потреперват и му се вдига рязко детското адреналинче , вратчето почервеняватака както като го фаща маняшки срам от яка мацка , и решава да излезе докато е време и не съм налял голяма доза кафява субстанция източена директно и ПРЯСНО ПРЯСНО от кенефа на съседската бабка
![]()
![]()
Между другото това може да звучи не много заплашително , не и преди да ви се случи деБабка която сере по 20 пъти на ден и източват лайната на 3 дни , това количество ще постъпи в ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ на ФишекМенът
![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-07-2013 на 22:23