Първоначално написано от GeGaSa Добре съм, одеве се прибрах, тъкмо хапнах, ся ще постоя както винаги, и после ще гягам... супер... аз сега ще ям .. ''после'' е много относително и все пак май рано ще лягаш
Първоначално написано от FuCKkK13 супер... аз сега ще ям .. ''после'' е много относително и все пак май рано ще лягаш Не имах предвид че ще стоя докато стане 11 , и тетака
Първоначално написано от GeGaSa Не имах предвид че ще стоя докато стане 11 , и тетака е и 11 не е мн късно ама аз нямам право на глас тука щото все не се наспивам 7:30 до 11 е много време.. аз бих изкукала
Първоначално написано от FuCKkK13 е и 11 не е мн късно ама аз нямам право на глас тука щото все не се наспивам 7:30 до 11 е много време.. аз бих изкукала Ами цял ден ме нямаше имах работа, и съм капнал, пък и в фб не е много скучно ама кво да се прави, аз вече съм дърт трябва да си почивам...
Първоначално написано от GeGaSa Ами цял ден ме нямаше имах работа, и съм капнал, пък и в фб не е много скучно ама кво да се прави, аз вече съм дърт трябва да си почивам... дърт о.О да не си на 60 бе
Първоначално написано от FuCKkK13 дърт о.О да не си на 60 бе Ахах не :Д шегувам се просто съм изморен и не ми се мърда никъде
Правила