.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

ти като една женена приятелка, която ми разправяше там че с некъв се видяла закарал я с колата в тях за половин час си свършили работата и си заминал и тя не следващия ден ми казваше колко гадно се чувствала ама пък колко готин бил, тъй съжалението след свършен факт е безмислено просто следващия път мислиш кво да правиш, всеки има глава на раменете с която да мисли и преценява и именно това ни различава от животните
    Последно редактирано от CharovnikaOtOz : 05-08-2013 на 20:21

Цитирай Първоначално написано от CharovnikaOtOz Виж мнението
    ти като една женена приятелка, която ми разправяше там че с некъв се видяла закарал я с колата в тях за половин час си свършили работата и си заминал и тя не следващия ми казваше колко гадно се чувствала ама пък колко готин бил, тъй съжалението след свършен факт е безмислено просто следващия път мислиш кво да правиш, всеки има глава на раменете с която да мисли и преценява и именно това ни различава от животните
    прав си аз не казвам че съм постапила хубаво ужасно е даже и сега във вашите очи изглеждам малоумна и там кво беше но не ме познавате не можете да съдите за някои по някаква случка в живота му...благодарq ти

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си