.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Нали знаеш, че след всяка следваща тренировка мускулната треска ще е все по - малка. Супер, давай все така.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Проблемът е, че ми се налага следващите две да ги пропусна, просто няма да съм в града.
    Ама... съм си наумила да не се отказвам
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Проблемът е, че ми се налага следващите две да ги пропусна, просто няма да съм в града.
    Ама... съм си наумила да не се отказвам
    You go, girl!
    Как си мислех, като бях на 15-16, че няма да спра да спортувам и се раздавах на макс, сега нема грам време. Аз съм на уводен период, домашна гимнастика, после ще почвам и аз някъв спорт.

Предизвиквам те на двубой по постоянство!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Малка си още не ти трябва, не гледай другите какво правят, а гледай в собственото си канче. Щом не си срещнала никой до сега - значи така трябва. Имаш си други задължения в момента. Смятам, че мислиш повърхностно. Една връзка привидно може да ти донесе много щастие, но също и много проблеми. Гледай си уроците на всичко ще му дойде времето.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    You go, girl!
    Как си мислех, като бях на 15-16, че няма да спра да спортувам и се раздавах на макс, сега нема грам време. Аз съм на уводен период, домашна гимнастика, после ще почвам и аз някъв спорт.

Предизвиквам те на двубой по постоянство!
    Challenge accepted.
    Аз цял живот нищо не съм тренирала. Тук там по нещо за малко и се отказвах. Нямах мерак, а имах време. Сега нямам време, а имам мерак
    Пробвах, да ти кажа, с домашната гимнастика, ама не е за мен. В смисъл, почвам и малко като ме заболи нещо или се поизморя и спирам. А там, като знам, че съм дала пари за тоя един час, скачам или докато припадна или докато изтече часа

Challenge accepted.
    Аз цял живот нищо не съм тренирала. Тук там по нещо за малко и се отказвах. Нямах мерак, а имах време. Сега нямам време, а имам мерак
    Пробвах, да ти кажа, с домашната гимнастика, ама не е за мен. В смисъл, почвам и малко като ме заболи нещо или се поизморя и спирам. А там, като знам, че съм дала пари за тоя един час, скачам или докато припадна или докато изтече часа
    Важното е да чувстваш пълноценна тренировката. Аз тренирам вкъщи, щото връщам форма, а без да съм в някаква стартова кондиция, няма смисъл да се захващам с нещо по-сериозно.

Но с времето, като напредваш, почваш да си поставяш по-високи цели и да си стигаш до по-крайни предели. И след време ще имаш самосъзнанието да тренираш вкъщи, но няма да ти е достатъчно. ^^

Whatever, радвам ти се, че си почнала.

ПС: Абе, за кво беше темата?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    без хапове , няма резултати

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    без хапове , няма резултати
    Вече си купих аспирин.

Град
    Варна
    Важното е да чувстваш пълноценна тренировката. Аз тренирам вкъщи, щото връщам форма, а без да съм в някаква стартова кондиция, няма смисъл да се захващам с нещо по-сериозно.

Но с времето, като напредваш, почваш да си поставяш по-високи цели и да си стигаш до по-крайни предели. И след време ще имаш самосъзнанието да тренираш вкъщи, но няма да ти е достатъчно. ^^

Whatever, радвам ти се, че си почнала.

ПС: Абе, за кво беше темата?
    И аз имам да връщам кондиция Бая съм се отпуснала и за мен е недопустимо. Ама да, да се върнем на темата

Мега фен
    аспирина е много вредно, трябва да внимаваш с него.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    аспирина е много вредно, трябва да внимаваш с него.
    Знам, аз го пия на цикли.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз пък, да ви се похваля, се записах на степ аеробика. Отидох на една тренировка и направо ще умра от мускулна треска.
    Да се таковам в мързеланата...
    Просто нямаш тренинг и издръжливост. Не може да се отказваш при първата спънка.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз се разплаквах, като видех стълби, първите три дни от 30 days shred
    Ама с'я съм кораво копеУе

И съм стипца- пари за фитнес или тренировки ня'а дам! Ще си подскачам вкъщи или ще тичам в парка, ако намеря компания, ей така от скръндзалък.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Аз тренирах джудо и си разширих мускулите. Спрях го и началото на миналия семестър само се криех по коридорите от треньорката. Спрях го и започнах тези дни Pump It Up. Старата любов ръжда не хваща. Майка ми ходи всяка неделя на някаква аеробика и мисля да отида с нея, но съм скептично настроена.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аз се разплаквах, като видех стълби, първите три дни от 30 days shred
    Ама с'я съм кораво копеУе

И съм стипца- пари за фитнес или тренировки ня'а дам! Ще си подскачам вкъщи или ще тичам в парка, ако намеря компания, ей така от скръндзалък.
    Аре да та водим на стрийт фитнес.

Вени, аеробиката е яка, само гледай да отидеш в подходяща зала. Може да е не по-малко изморителна и интересна от джудото.

Град
    Аре да та водим на стрийт фитнес.

Вени, аеробиката е яка, само гледай да отидеш в подходяща зала. Може да е не по-малко изморителна и интересна от джудото.
    Мерси! На мен ми са скучни еднообразните упражнения и еднаквата музика. Примерно Pump It Up е аеробика, кик-бокс, латино танци, йога, обикновена гимнастика. Точно каквото искам и нямам мускулна треска, защото всичко е пресметнато точно като разтягане и загрявка. Има някаква система.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 05-09-2013 на 11:28

В един момент научаваш достатъчно за тренирането, че да можеш сам да си измислиш 30daysshread или Pump it up тренировка/програма.

В crossfit-а има доста по-добри попадения и там нещата наистина са пресметнати и има схема. Но трябва мнооого да четеш и повечето програми са за машини.

Град
    В един момент научаваш достатъчно за тренирането, че да можеш сам да си измислиш 30daysshread или Pump it up тренировка/програма.

В crossfit-а има доста по-добри попадения и там нещата наистина са пресметнати и има схема. Но трябва мнооого да четеш и повечето програми са за машини.
    Аз мога да мисля и за момента това ме устройва. С тази програма бях в най-добрата си форма преди. Преди чипсовете.

Щастието си е щастие и не съществуват разновидности. Няма щастие с карамел или щастие с конфитюр от вишни. Ако си щастлив, си щастлив, без значение дали такъв те прави човека до теб, новия лаптоп или нещо съвсем различно.
    Любовта не означава запълване на празнина. Любовта означава допълване на двама души в името на общо щастие. Другите клишета просто звучат... ами, глупаво.
    Кой е казал че има разновидности на щастието? Това което казах имаше друг смисъл. Например пълно и непълно щастие не ти ли говори нещо? А това че любовта означава допълване на двама души кой не го знае?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Само като прочетох "Къде да търся любовта",влязох с нагласата да ти напиша,че любовта не се търси,не е предмет за да я търсиш и да я намериш.. тя е от тези неща,които сами те намират тогава,когато най-малко очакваш.Тогава,когато най-много си мислиш,че никога няма да я срещнеш.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Само като прочетох "Къде да търся любовта",влязох с нагласата да ти напиша,че любовта не се търси,не е предмет за да я търсиш и да я намериш.. тя е от тези неща,които сами те намират тогава,когато най-малко очакваш.Тогава,когато най-много си мислиш,че никога няма да я срещнеш.
    А иначе не може, тей ли?

Фитнеса и плуването са истината <3 и спортната гимнастика

Иначе то колкото повееч се напираш да я търсиш тая любов тя все ще ти бяга

Голям фен Аватара на shaunaa
    Мисля, че объркахте темата
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Мисля, че получи отговор на въпроса си.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Махни тая срамежливост.

Иначе, и да я търсиш под дърво и камък - няма да стане.
    Не ти е дошло времето просто и това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си