- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разкараме ДЕЛИКАТНО досадните свалячи?
Заглавието на темата си казва всичко, но още веднъж - как да покажем на някого, че не се интересуваме от него, без да нараним чувствата му?
Кажи му го директно..
Добави и старото клише ,,нека си останем приятели"
XoXo
Тва значи "целувки", нали знаеш? Колкото искаш да пращаш целувки на непознати, толкова искаш да си останеш приятел с някой, на който си казала "нека си останем приятели".
Авторке, ако искаш да те разберат и оставят намира, и същевременно да не лицемерничиш, казвай нещата директно в очите. Ако някой реагира тъпо, проблемът е в неговата глава, не в твоята постъпка. И дори тези хора ще го приемат по-добре от шантажирането, макар и да не го покажат.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Няма деликатен начин - за жалост аз го разбрах по трудния начин . Просто се държиш студено и ако все пак продължава да досажда и още не се е усетил , че няма да му излезе късмета с теб - е тогава щеш не щеш трябва да влезеш в ролята на коравосърдечната кучка сърцеразбивачка . И в никакъв случай , ама никакъв не му казвай че нямаш нищо против да си пишете но нищо повече- просто недей , защото ще продължи да досажда - отново го разбрах сама за жалост .
Така оставяш впечатление, че не искаш да губиш човека. Което дори и да е така, е некоректно спрямо него, защото той ти е разкрил чувствата си и да лицемерничиш с "нека да си останем приятели" е грозно.
Звучи като "Хей, никога няма да спя с теб, но това не пречи да ме гледаш отстрани и да ми се възхищаваш влюбено".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз обикновенно на такива досадници казвам,че си имам приятел .. даже и в момента да нямам ;дд
Казва м си го в прав текст и нищо повече
Това с -Да си останем приятели
Е супер лицемерно и ако някой ми го каже най-много да му тегля една майна
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лейдито е права няма как да не го нараниш но е много по лошо това да лицемериш
Има шанс да не го нараниш, ако кажеш, че няма да останете приятели. И тва е в случай, че той разбере, че все още има шансове. И после пак тряа да го отрежеш.
"Съжалявам, но просто не те харесвам", е много по-добър отговор.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като цяло и аз бих казала същото . Но отсрещната страна винаги ще се почуства наранена и отхвърлена . Каквото и да й кажем .
Директно му казваш, особено щом е от досадните типове.
П.П: Всеки знае, че "можем да си останем просто приятели" си е баш рязане, едва ли има някой, който да не го схваща. Така че при по-малко досадните наистина би свършило работа, ама с настоятелните, които в повечето случаи (се правят, че)не разбират от намеци трябва по-категорично.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 05-09-2013 на 18:39
Тотален игнор и еднозначно отговаряне. Накрая винаги им писва като видят до колко съм незаинтересована. Не мисля, че някой до сега по този начин ми се е обидил. Аз също не обснявам, че имам приятел. Както казаха по-горе отдавна тва не е причина, за да те остави някой намира. Просто се правя на луда. Нетърпимо луда.![]()
dgdg
Аз колко съм обяснявала, че съм влюбена, че имам приятел, досадниците това не ги грее хич... Затова според случая и човека, но все пак е по-добре да обясниш, че усещаш някакво привличане от негова страна към теб, но не е двустранно... Иначе казано, не го харесваш. Принципно аз не отговарям като ми пише някой досаждащ и ако прекалява отговарям иронично и гадно (знам, че не е мн готино, ама то писва..като не разбират от намеци..).
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
А защо трябва да е деликатно? Когато някой не ти е приятен и нямаш намерение да бъдеш с този човек, по какъвто и било начин, просто си му го казваш и толкова. Няма смисъл да се увърта.
Има само един начин. Намери някой много як приятел, ама много як, да е с адски дебели бицепси и голяма гръдна обиколка. Прати го да си поговори с тоя, дето ти досажда, и ще видиш как ще се разкара. Ако просто му говориш, той още повече ще се настърви и ще те дразни, даже ще изпитва удоволствие от това.