- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Честит Ден на победата!
ти определено си напатател
мридонтгижеафацк като толкова не ти пука, какво се обесняваш като мангал в рпу, аз не съм видял някой да ти каже нещо и да не си написал по 10 изречения да се правиш на голямата работа
n00bs
Няма кво да се правя на голямата работа като съм си , то ще се знае и без да пиша , ама винаги се кефя да сложа някой на място на който му знае много устата , тъй да се каже да му ушмуля един в зъбитеИ не , не съм нападател , различавам между агресивна нападка и лека шега за разлика от тебе . Ставам нападателен единствено когато има рязкост към мен , а това не го търпя
Е нали уж си мноо умен напиши и ти 10 изречения да видим дали ще ти се изкефят както на мен![]()
Какви лагери ве киртак ? Кой ти се кефи ? В реалния живот даже нямаше да отразявам жалкото ти съществуване, че си жалък. Само като ти видя мизерния пост с 10 емотинки на рандом места и ми става ясно, че не си от Бургас, а от Могилино. 100% си от тия дето като отидат на дискотека отиват и удрят някой по - слаб от тях, за да докажат какви комплексари са.
n00bs
Лагерите на смъртта ве клекачВ реалния живот знаеш ли как щеше да ме отразиш
С поклон и да предложиш да ми излъскаш обувките
С насапунисан език , първо ще капнеш сапун , може и веро , ще нажабуриш с уста и ще забършеш с език , изкефен ли си нинджа
Добре , като отида на дискотека и като видя теб (тоест мощта ) няма да ти посягам щото ще насера мухахах.
Аргументите ми досега са смачкващи и не може да се намери някои да застане пред мен и да успее да ме изчерви , така че тролейбусфейс , ставай че ше хоиш на даскало днес , марсък![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-10-2013 на 04:26