.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

Thumbs up

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Като нямаш други роднини, които са в нормални отношения с теб, нормално да мрънкаш за непознати
    Tова беше едно от най-тъпите недообмислени изказвания които съм виждал във форума.. Не знаех, че за да ти е станало тъжно за някой страхотен български актьор, трябва да нямаш роднини о.О

Цитирай Първоначално написано от poison in mind Виж мнението
    Самият въпрос:"Гълташ ли"? ,е отнесен с не уважение към ЖЕНАТА! Превръщате нещо толкова значимо като секса в извратения! Не се замисляте,че именно дискретността и еротичният подход са ключа към една запомняща се интимна нощ(ден)!
    Аман от лигави принцеси като теб..

Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    Tова беше едно от най-тъпите недообмислени изказвания които съм виждал във форума.. Не знаех, че за да ти е станало тъжно за някой страхотен български актьор, трябва да нямаш роднини о.О

Аман от лигави принцеси като теб..
    ...да беше глупав-разбирам! Но ти просто не си дорасъл,за да разбереш какво казвам!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от poison in mind Виж мнението
    ...да беше глупав-разбирам! Но ти просто не си дорасъл,за да разбереш какво казвам!!!!!!
    :Д Много добре разбирам какво искаш да кажеш и в случая май ти не си дорасла ... Знаеш, че като го направиш, ще зарадваш момчето до теб, ако това не е достатъчно за теб почваш да си измисляш някакви оправдания от сорта - "унизително е", "гнусно е" и тем подобни

:Д Много добре разбирам какво искаш да кажеш и в случая май ти не си дорасла ... Знаеш, че като го направиш, ще зарадваш момчето до теб, ако това не е достатъчно за теб почваш да си измисляш някакви оправдания от сорта - "унизително е", "гнусно е" и тем подобни
    Елементарни опити за разсъждения! Дори няма смисъл да ти отговарям!

Мега фен
    Град
    <3
    Аз не го мисля за унизително или гнусно и ми е хубаво, ако на човека до мен му е хубаво, но въпреки това ще се обидя ако ми кажат 'духай', 'искам да ми направиш свирка/да ми лапаш' или нещо такова. Трябва някакво отношение ебати..
    Като цяло изобщо не ми е готино да водя разговори за това, предпочитам действия/намеци.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аз не го мисля за унизително или гнусно и ми е хубаво, ако на човека до мен му е хубаво, но въпреки това ще се обидя ако ми кажат 'духай', 'искам да ми направиш свирка/да ми лапаш' или нещо такова. Трябва някакво отношение ебати..
    Като цяло изобщо не ми е готино да водя разговори за това, предпочитам действия/намеци.
    Мхм.Лекичко да й наклониш глава надолу..с пръст да й погалиш устните и да й дадеш да го оближе,за да се досети и т.н

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си