.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Black Veil Brides

Hybrid View

Тук и по-горния коментар някой ми беше откраднал профила и беше написал глупости.
    Последно редактирано от BVBnoname : 05-11-2013 на 10:15

Цитирай Първоначално написано от BVBnoname Виж мнението
    Не! Не ме е научил на това! Просто хората около мен толкова жестоко са се отнасяли с мен (говоря за феновете на фолкмузиката). Толкова толерантно съм се държала преди това и съм ги уважавала, а те не ми отговаряха с това. Преди 1 година прозореца на стаята ми беше счупен с камък и ми счупи главата (защото имах малко диванче до прозореца и там четях книга). Той бе увит с бележка от рода "Метъла не струва! Ти трябва да умреш както и другите почитатели на рока и метъл, защото се уроди и божи издънки. Дано умреш!". В момента имам 8 шева на дясната страна на лицето си. Гаджето и всички ме напуснаха, защото всички ми се подиграваха и ме наричаха франклищайн.
    Това истина ли е? Тези хора са дошли до къщата ви и са счупили прозореца знаейки че ти си металистка? Значи тези хора са те познавали. Какво стана с тях? Не мислиш ли, че по този начин можеш да докараш и други такива случки? В крайна сметка хейтъри има и в рапа, метала, чалгата и където и да погледнеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си