- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Непрестанен и постоянен глад
Много малко ядеш, как няма да ти е гладно.
Аз изяждам по 3-4-5 филии хляб на едно хранене и ям през 3-4 часа. Преди около месец бях почнала да огладнявам през 20 мин. и само в хладилника ровех. Това е неутолим глад. Ти хапваш по едно плодче, но то сигурно само подразва стомаха ти да иска още.
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Така е, но толкова филийки хляб ми се отразяват на тялото...Опитвам се да ям повече, но в нашата къща не се готви, а в магазина няма добър избор. Добре е, че баба и дядо са на горния етаж и при тях като им гостувам хапвам, но хич не обичам домашно приготвени ястия...
Примерно не ям никога пържоли, въпреки че баща ми ежедневно прави, не ям пиле, не ям пилешка супа... Само кюфте и кебапче, но от скоро не съм яла. Никой от семейството не обръща толкова голямо внимание на храната, за да я приготвим със салата и нещо друго... Всеки каквото намери налита да го яде и не пита дали другите искат
Ужас е... Сигурно трябва да си купя мини хладилник за себе си.
П.П. Да, опитвам да се разсейвам, но не помага. Изляза ли навън постоянно минаваме покрай някакви закусвални, пицарии и ресторанти, дето има пържени картофки със сирене и всякакви вкусни работи. Компанията не пропуска да си вземе по две банички на човек и аз стоя като застреляна...
П.П.2 Много често хладилникът е празен и като нямам оставени пари вкъщи се късам от гладНе знам вече какво да правя... А и хляб рядко купуваме - видим ли бял хляб го изяждаме за една вечер и то НЕ на масата, въпреки че и на нея не ядем често
![]()