- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Абе вие добре ли сте бе, прокуратурата и ДАНС нахълтват в тая печатница, има образувани няколко досъдебни производства, които са образувани, жандармерията пази печатница и вие ще ми обяснявате, че нямало нищо и едва ли не всичко е нормално, къвто и скандал да гръмне веднага комунистите са виновни, то тва вече е не смешно ами трагично
Ето официално съобщение на прокуратурата:
По повод съобщения в средствата за масова информация относно проведени действия по разследването в печатница в гр. Костинброд, Пресцентърът на прокуратурата уведомява за следното:
След получен сигнал и извършена спешна проверка от органите на Държавна агенция „Национална сигурност", Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство за престъпления по чл. 282 НК и по чл. 1б9г НК. На 10.05.2013 г. късно вечерта е извършен оглед на местопроизшествие в сградата на печатница „Мултипринт" в гр. Костинброд, както и разпити на свидетели. В складови помещения са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори на 12.05.2013 г. До 08.05.2013 г. „Мултипринт" ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и същите са превозени до областните администрации в страната. Откритите през нощта на 10.05.2013 г. бюлетини са извън тези количества.
Разследването по досъдебното производство продължава. По тази причина и с оглед предстоящото гласуване на 12.05.2013 г., прокуратурата ще предостави допълнителна информация през следващата седмица. Бюлетините /общо 10 палета/ са поставени под засилена охрана.
Само искам да кажа, че ако в действителност има брак то той трябва да е предварително описан, а доколкото знам печатницата е продължила да печата след 8 май, когато е крайния срок за предаване на бюлетините, кво искате да ми кажете, че печатницата е печатала брак ли ???
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Нито има задържани, нито има повдигнато обвинение срещу конкретен човек, защото няма и основание. Става въпрос за огромен сценарий, дирижиран от Русия - играта за БСП е на живот и смърт. Как така "доколкото знаеш" печатницата била продължила да печата - кой ти го каза това, къде го пише официално? КAКВО ще прави после с тея бюлетини??? Хора, за бога, пак казвам - МИСЛЕТЕ, четете между редовете и не се вързвайте на манипулации!
Oy7ofCon7roL, ще ти предложа отново да прочетеш много внимателно преднишния ми пост, както и първия линк към официалния документ за поръчка на бюлетините.
Последно редактирано от princo90 : 05-12-2013 на 06:47
Баси, аз пък се надявах, че все още имаш работещо сиво вещество.
Естествено, че бракът е извън тези количества. Мадамата/Пичът горе го написаха много добре. Искам някой да ми обясни как стават измами с подпечатана бюлетина по тоя начин?! Пълен абсурд е. Още вчера се замислих, защото са ми обяснявали как всъщност става маменето и купуването на гласове.
Жалкарски номер от БСП и компания. И защо да не го правят, като знаят, че българинът е първосигнален и неособено интелигентен и при първия компромат ще си смени мнението на 180 градуса без да е проучил въпроса?! И аз да бях, и аз щях да го правя.
Сега ми кажи, че се върза на смешния опит за атентат срещу Доган (българска работа - дори атентат не могат да симулират) или нападението в дома на Костов. Баси смешното.
На някои малоумници не им стига да ги удряш по главата, за да разберат, че не са прави...
Ей тва е, в БГ всички разбираме от политика, ама нищо добро не се случва
П.С. Разбрахте ли, че и мангалчето от ДСБ се опита да си довлече някой друг глас с тая постановка в къщата му![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 05-12-2013 на 08:49