.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1132

Hybrid View

Мега фен
    Абе вие добре ли сте бе, прокуратурата и ДАНС нахълтват в тая печатница, има образувани няколко досъдебни производства, които са образувани, жандармерията пази печатница и вие ще ми обяснявате, че нямало нищо и едва ли не всичко е нормално, къвто и скандал да гръмне веднага комунистите са виновни, то тва вече е не смешно ами трагично

Ето официално съобщение на прокуратурата:

По повод съобщения в средствата за масова информация относно проведени действия по разследването в печатница в гр. Костинброд, Пресцентърът на прокуратурата уведомява за следното:

След получен сигнал и извършена спешна проверка от органите на Държавна агенция „Национална сигурност", Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство за престъпления по чл. 282 НК и по чл. 1б9г НК. На 10.05.2013 г. късно вечерта е извършен оглед на местопроизшествие в сградата на печатница „Мултипринт" в гр. Костинброд, както и разпити на свидетели. В складови помещения са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори на 12.05.2013 г. До 08.05.2013 г. „Мултипринт" ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и същите са превозени до областните администрации в страната. Откритите през нощта на 10.05.2013 г. бюлетини са извън тези количества.

Разследването по досъдебното производство продължава. По тази причина и с оглед предстоящото гласуване на 12.05.2013 г., прокуратурата ще предостави допълнителна информация през следващата седмица. Бюлетините /общо 10 палета/ са поставени под засилена охрана.

Само искам да кажа, че ако в действителност има брак то той трябва да е предварително описан, а доколкото знам печатницата е продължила да печата след 8 май, когато е крайния срок за предаване на бюлетините, кво искате да ми кажете, че печатницата е печатала брак ли ???
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Абе вие добре ли сте бе, прокуратурата и ДАНС нахълтват в тая печатница, има образувани няколко досъдебни производства, които са образувани, жандармерията пази печатница и вие ще ми обяснявате, че нямало нищо и едва ли не всичко е нормално, къвто и скандал да гръмне веднага комунистите са виновни, то тва вече е не смешно ами трагично

Само искам да кажа, че ако в действителност има брак то той трябва да е предварително описан, а доколкото знам печатницата е продължила да печата след 8 май, когато е крайния срок за предаване на бюлетините, кво искате да ми кажете, че печатницата е печатала брак ли ???
    Нито има задържани, нито има повдигнато обвинение срещу конкретен човек, защото няма и основание. Става въпрос за огромен сценарий, дирижиран от Русия - играта за БСП е на живот и смърт. Как така "доколкото знаеш" печатницата била продължила да печата - кой ти го каза това, къде го пише официално? КAКВО ще прави после с тея бюлетини??? Хора, за бога, пак казвам - МИСЛЕТЕ, четете между редовете и не се вързвайте на манипулации!

Oy7ofCon7roL, ще ти предложа отново да прочетеш много внимателно преднишния ми пост, както и първия линк към официалния документ за поръчка на бюлетините.
    Последно редактирано от princo90 : 05-12-2013 на 06:47

anonymous708973
    Guest
    Откритите през нощта на 10.05.2013 г. бюлетини са извън тези количества.
    Баси, аз пък се надявах, че все още имаш работещо сиво вещество.
    Естествено, че бракът е извън тези количества. Мадамата/Пичът горе го написаха много добре. Искам някой да ми обясни как стават измами с подпечатана бюлетина по тоя начин?! Пълен абсурд е. Още вчера се замислих, защото са ми обяснявали как всъщност става маменето и купуването на гласове.
    Жалкарски номер от БСП и компания. И защо да не го правят, като знаят, че българинът е първосигнален и неособено интелигентен и при първия компромат ще си смени мнението на 180 градуса без да е проучил въпроса?! И аз да бях, и аз щях да го правя.

Сега ми кажи, че се върза на смешния опит за атентат срещу Доган (българска работа - дори атентат не могат да симулират) или нападението в дома на Костов. Баси смешното.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    На някои малоумници не им стига да ги удряш по главата, за да разберат, че не са прави...
    Ей тва е, в БГ всички разбираме от политика, ама нищо добро не се случва

П.С. Разбрахте ли, че и мангалчето от ДСБ се опита да си довлече някой друг глас с тая постановка в къщата му
    Последно редактирано от OoVasKoO : 05-12-2013 на 08:49

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    П.С. Разбрахте ли, че и мангалчето от ДСБ се опита да си довлече някой друг глас с тая постановка в къщата му
    Абсолютно, дори не прочетох статията. Дебилизъм и наглост в едно. Наистина ли смятат, че народът се връзва? За съжаление, май са прави да смятат така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си