.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    confident_girl
    Guest

Съмнявам се...

Така нека ви въведа в нещата...Имам приятел от около 8 месеца, но в последно време всички говорят, че излиза с едно момиче от моя клас. Тя казва, че живота си бил нейн и ще прави каквото иска, и да излизат имало ли е проблем. Той пък я псува и обижда и казва, че тя му се натиска, той я игнорирал...Доста често се засичат в даскалото и се гледат....
    Не знам какво да направя, как да постъпя...Моля, дайте ми съвет!!!

Питай го в очите и следи реакциите му.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Зарежи го. Разбирам да са излезли веднъж, тя да му се натиска и той да я игнорира, но така както го описваш, все едно често си излизат заедно, а той УЖ я игнорирал. Ако не искаше да му се натиска, нямаше да излеза с нея повече от веднъж(ако е така).

confident_girl
    Guest
    Доста пъти съм го питала...Винаги щом започна тази тема ми се ядосва

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от confident_girl Виж мнението
    Доста пъти съм го питала...Винаги щом започна тази тема ми се ядосва
    Продължавай да дълбаеш!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

confident_girl
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Зарежи го. Разбирам да са излезли веднъж, тя да му се натиска и той да я игнорира, но така както го описваш, все едно често си излизат заедно, а той УЖ я игнорирал. Ако не искаше да му се натиска, нямаше да излеза с нея повече от веднъж(ако е така).
    Не мога просто да го зарежа....той е първата ми любов. Аз много го обичам и ако го зарежа ще се съсипя

Не бързай да го зарязваш, щом още не е нищо на 100% сигурно. Може да се ядосва поради 2 причини:

А) Той има наистина някакво вземане-даване с това момиче и това е причината темата да не го кефи.

Б) Той ти е верен, но се нерви, че не му вярваш и че за пореден път проявяваш недоверие, повдигайки темата.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    r0073x е прав. Или е едното, или другото. Не можеш да си сигурна. Има само 1 начин да разбереш истината - почни да го следиш или кажи на някоя твоя добра приятелка да поеме щафетата, когато ти не можеш. Ако той се среща с нея - режи. Ако курвата му се натиска - остави момчето на мира.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Опитай се по някакъв начин да разбереш как стоят нещата помежду им или това са само слухове.
    Но някак, и на мен ми изглежда всичко съмнително. Та, чак да се ядосва - ако е лъжа, за какво му е да се ядосва.

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Нещата малко ми намирисват, но не прави прибързани действия. Кажи му, че искаш за последен път да поговорите за това, но да си изясните как седят нещата. Гледай го в очите и ако си премества погледа встрани или надолу, значи лъже. Ако пак иска да се измъкне или се развика поне за мен това би било знак, че има нещо да крие и бих го скъсала. Пожелавам ти всичко да е OK , а ако се разделите да си спомниш, че нямаш място за предатели в живота ти.
    There is always a way!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си