- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Честито на гербаджиите!
Още 4 години мъка започват сега!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Това, че имат най - голям % нищо не значи, ако не могат да съставят правителство, наред идва БСП. Така че или коалиции или нови избори.
n00bs
А след БСП?
И в двата случая протестите продължават.
Мандата се предоставя на партията с най - голям %. Ако те не съставят правителство, се предлага на следващата по % партия. Ако нито 1 партия не състави, се правят нови избори.
n00bs
Това е ексит поол ... нищо не се знае.Разлиакта между първите е много тънка, дори не се знае за 5-та партия.Да видим сега ГЕРБ ,които се биеха в гърдите ,че няма да правят коалиция какво ще правят сега.
Ами ако 5та партия не влезе, ще се коалират АТАКА, БСП, ДПСИнтересно ако стане, на следващите избори, колко ще гласуват за АТАКА. Най - съм доволен, че РЗС не влиза. Такава очеизвадна подлога като тоя човек, няма място там.
n00bs
Ти си луд ако мислиш, че АТАКА ще се съюзи с ДПС. Много ме кефиш като ти чета постовете, ама тва лайно що го изсра![]()
България върви към светло бъдеще
ОДИН!!!
За власт ше се съюзи не, ми кючек ше играе.... любопитно е кво ще направи.....
Единствената коалиция е Коалиция за България (БСП) и ДПС ... ГЕРБ ще започнат разговори с АТАКА ,а Волен ще "клекне".
Дадох пример, ако ГЕРБ не се коалират. Защото друг вариант е малко зор, а и сега гледам изказване на някакъв от БСП във днес.бг точно каквото написах.
n00bs
Кво ше грабнат бе, бате, ти знаеш ли как се случват нещата.....
Сега гледам някакви статистика по бнт 1. 60+ хората БСП:ГЕРБ=2/1 хахах Ужас. Откакто гледам и слушам за политика все се намират едни хорица, които да гласуват за тия нещастници, надявайки се, че някога ще се върне социализма, горките...
Лилянка Павлова колко тъжно гледка,мале,чак жал да му стане на човек...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
За кого ще гласуваш е личен избор, тъй че да не се сърдят тия, които гласуваха за ГЕРБ като им го вкарват и отзад и отпред![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 05-12-2013 на 17:46
Атака в момента с който и да се коалира (аз мисля, че ще е с ГЕРБ), ще загубят част от избирателите за следващите избори.
n00bs