- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятел или охажор
Не знам дали заглавието е много подходящо, но мисля, че няма значение...
Така има едно момче от моя клас, което ме харесва от близо 2 години. Аз го отрязах, но с него сме доста близки в момента, смисъл като приятели. Той ми дава доста съвети относно връзката ми с едно момче...Но имам съмнения, че понякога ме лъже, за да зарежа гаджето си и той да има по-големи шансове....В последните 2 месеца с гаджето ми доста често се караме, той винаги е до мен, но имам чувството, че преувеличава...
Какво да правя? Да му кажа повече да не се бърка в живота ми? Или да пренебрегна тези мои съмнения?
Не е много умно да слушаш съветите му, по-скоро да се водиш от тях. Изслушвай и съветите на приятелки примерно, когато имаш нужда от съвет, не се доверявай така на едно мнение, защото хората са различни. Като цяло не е хубаво да се меси 3-то лице във връзката ви, но щом е за обсъждане на проблем, мисля, че е по-логично да го обсъдиш с приятелКИ или приятели, които нямат чувства към теб и са неутрални.
За толкова време би трябвало да си наясно и да разбереш сама защо го прави.
И лично на мен, не ми се вярва в продължение на две години да те е харесвал и все още да те харесва. Това си е чист мазохизъм.
А теб защо ти трябва да слушаш чужди съвети за собствената си връзка.
Дори и да те лъже, за да има по-големи шансове, вината пак си е твоя, че си допуснала изобщо да ти се бърка.
Но и аз не мисля, че те Охажва...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Може и две години да се таи по тебе.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
2 години да ходиш подир едно момиче, да ѝ даваш съвети за връзката... Повечето младежи така и не разбират кога са permanently friendzoned...
Я дай да поизследвам сходства![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Имала съм такава случка и докато му се обяснявах за проблемите във връзката ми той ме изслушваше и т.н докато един ден ми призна,че е влюбен в мен и ме обича.
Ако прекалено много се бърка му намекни деликатно,че прекалява внимавай,защото ако не действаш правилно е възможно да го засегнеш.Все пак ти дава съвети друго си е да чуеш мъжко мнение(различно е от приятелка).
Съмненията почти в повечето пъти се оказват истина след време.
Но гаджето ти един ден няма да го има вероятно,а приятеля ти ще е до теб и тогава така,че не бъди прекалено строга със съмненията си и въпреки,че не е много правилно да се намесва в твоите отношения той го прави,защото го е грижа за теб.