.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1132

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Violenza, нещо си обидена ли, не мога да разбера?
    Ти ходи ли да гласуваш вчера?
    Аз ходих. Не гласувах нито за ГЕРБ, нито за БСП. Не мисля, че има значение за кого съм гласувала, но съм си упражнила правото на глас. Не съм доволна от резултата и второто право, което смятам да си упражнявам е правото ми да си изказвам недоволството.
    Ти, от друга страна, щом си доволна от развитието, не виждам защо си губиш времето с нас - дребните душици, които не знаят как да поемат бъдещето на цяла България в собствените си ръце.
    Аз нямах избирателно право. Милата ми родина дава такова на милион цигани и Бог знае колко турци, но не и на българските студенти в чужбина. За което обаче, като човек учащ право, ще си търся правата. Подготвям си нещата.

Просто постоянно се пише как еди кой си не става, а алтернативи, реални такива, не се дават. Човек обикновено когато не е доволен от нещо, трябва да е готов да предложи по-добро.

За дребните душици пък не очаквах да го чуя от теб. Грозно и не на място.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Просто постоянно се пише как еди кой си не става, а алтернативи, реални такива, не се дават. Човек обикновено когато не е доволен от нещо, трябва да е готов да предложи по-добро.

Не е задължително недоволството ти да е породено от това, че имаш по-добра алтернатива. Ако съм си гласувала доверието на някой да ме управлява, очаквам от него да оправдае вярата, която съм вложила. Защо трябва АЗ да му кажа какво да прави, когато той претендира, че е по-подготвен от мен за тази работа? В крайна сметка, затова си има класи в обществото - аз работя, плащам си данъците, плащам заплатите на политиците, за да се грижат те, че моите данъци ще отидат по правилните места. Не е моя работа да се грижа за това. Аз моята работа съм си я свършила, а когато не я върша правилно, на мен ми се държи сметка за това.
    Когато един клиент не е доволен от продукта, който получава от мен, той ми го казва, но не ми дава акъл как да го направя по-добре - това е моята работа, за която ми се плаща.

А за дребните душици - може да е грозно, но си е на мястото. Аз съм наясно с моето положение и знам, че една птица пролет не прави, но това не ѝ пречи да си чурулика, нали?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз съм наясно с моето положение и знам, че една птица пролет не прави, но това не ѝ пречи да си чурулика, нали?
    Нищо не си разбрала . Ще търпиш, ще мълчиш и като те крадат и лъжат ще свиваш рамене и ще си повтаряш "еми това е положението"
    Или ще избягаш в чужбина и от там ще плюеш тези дето се противят на положението тук.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз нямах избирателно право. Милата ми родина дава такова на милион цигани и Бог знае колко турци, но не и на българските студенти в чужбина. За което обаче, като човек учащ право, ще си търся правата. Подготвям си нещата.

Алтернативата, колкото и банално да звучи, е да имаме гражданско общество. Който и да дойде на власт, ако е оставен без контрол, дори и да има благородни цели, ще ги изроди в користни. Като юрист трябва да си чувала, че всяка власт развращава, а абсолютната власт развращава абсолютно. Жив пример е Бойко, дай на един човек усещането че не може да сбърка и той почва да прави всичко грешно.

LadyDi е права, това е представителната демокрация. Нормално е хората като не са доволни как ги представляват тея в парламента да се бушуват.

Violenza, ти що се палиш изобщо? Очевидно си я отписала България, щом учиш право в чужбина значи не планираш връщане тук. Освен ако не учиш международно или европейско?
    Последно редактирано от Aeternal : 05-13-2013 на 08:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си