- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гълтате ли?
:Д Много добре разбирам какво искаш да кажеш и в случая май ти не си дорасла ... Знаеш, че като го направиш, ще зарадваш момчето до теб, ако това не е достатъчно за теб почваш да си измисляш някакви оправдания от сорта - "унизително е", "гнусно е" и тем подобни
Абе гултайте бе то полезнохахах
mi az da vi kaja mamche sam na 25 I obojavam da mi galtat.....trqbva da vi priznaq, che tova za men varhovno izpitvane oshte poveche ako go pravi nqkoi blizak I legnal na sarceto ti chovek e ......
Аз си играя само с пениса си,а ти с пистолета,поне го измивай след това от лайната...![]()
Аз не го мисля за унизително или гнусно и ми е хубаво, ако на човека до мен му е хубаво, но въпреки това ще се обидя ако ми кажат 'духай', 'искам да ми направиш свирка/да ми лапаш' или нещо такова. Трябва някакво отношение ебати..
Като цяло изобщо не ми е готино да водя разговори за това, предпочитам действия/намеци.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Или да я обърнеш с главата надолу и да я държиш за краката и т.н.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^![]()
Баси няк'ва картинка на някъв лилипут, дето си го провесил като парцал надолу с главата и му го даваш от засилка![]()
Трябва да спра хентая ...![]()
Аз си мислех за:
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Айде,де путко!Ела!В Пловдив живея,район 'Тракия' съм.Заповядай,но да знаеш дойдеш ли връщане назад няма,ще ти счупя всички кости...всичко!Чакам те!Пиши на лично кога ще дойдеш,ще ти дам инструкции къде да се видим!Малко педалче!![]()
Последно редактирано от Duhast : 05-14-2013 на 14:21
ебати филмарите
оо Пъпешче *_^ как сме
с пистолети се заплашватникой нищо няма да напрай, аз съм сиг
![]()
Смях в залата.
Пичът дето ревеше, че животът нема смисъл, шот' се бачка за 400 кинта се псува с тоя, дето пуска темички за къвто вид секс се сети и чака някоя мацка да отговори, та да я поразпита как е, що е, би ли пробвала. И тук таме за някой друг малко храна.
А навън пекна слънце.
looser0 и Duhast получават 5 дневна екскурзия в 5 звезден паралелен форум, в който ще си прекарат по-добре.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Гълтам.... само да попитам, къде отиде оная тема дето се задаваха въпроси.. нещо от сорта на "на стола е..."