.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    Цитирай Първоначално написано от poison in mind Виж мнението
    ...да беше глупав-разбирам! Но ти просто не си дорасъл,за да разбереш какво казвам!!!!!!
    :Д Много добре разбирам какво искаш да кажеш и в случая май ти не си дорасла ... Знаеш, че като го направиш, ще зарадваш момчето до теб, ако това не е достатъчно за теб почваш да си измисляш някакви оправдания от сорта - "унизително е", "гнусно е" и тем подобни

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от innaaa Виж мнението
    УУУжас НЕ!
    А и никой мъж не заслужава да му е толкова яко!
    Защо?

Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    :Д Много добре разбирам какво искаш да кажеш и в случая май ти не си дорасла ... Знаеш, че като го направиш, ще зарадваш момчето до теб, ако това не е достатъчно за теб почваш да си измисляш някакви оправдания от сорта - "унизително е", "гнусно е" и тем подобни
    Елементарни опити за разсъждения! Дори няма смисъл да ти отговарям!

Цитирай Първоначално написано от looser0 Виж мнението
    лапай го целия с ташаците и гълтай бе хахахах
    Явно си голям мераклия,а освен това си и ненаситен! Махаш си чрез елементарна операция плаващите ребра и си го налапай, барабар с яйчицата! Тогава колкото си пуснеш,толкова ще гълташ!

Абе гултайте бе то полезно хахах

mi az da vi kaja mamche sam na 25 I obojavam da mi galtat.....trqbva da vi priznaq, che tova za men varhovno izpitvane oshte poveche ako go pravi nqkoi blizak I legnal na sarceto ti chovek e ......

Повече от фен
    Ей боклук ако реша да те намеря, ще го направя после ще ти пусна коршум в главата и никой няма да разбере не си ли наясно ? или искаш да разбереш ?
    Внимавай като си играеш с пистолета да не се гръмнеш само,че няма да разбереш изобщо какво е станало

Повече от фен
    Аз си играя само с пениса си,а ти с пистолета,поне го измивай след това от лайната...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    Аз не го мисля за унизително или гнусно и ми е хубаво, ако на човека до мен му е хубаво, но въпреки това ще се обидя ако ми кажат 'духай', 'искам да ми направиш свирка/да ми лапаш' или нещо такова. Трябва някакво отношение ебати..
    Като цяло изобщо не ми е готино да водя разговори за това, предпочитам действия/намеци.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аз не го мисля за унизително или гнусно и ми е хубаво, ако на човека до мен му е хубаво, но въпреки това ще се обидя ако ми кажат 'духай', 'искам да ми направиш свирка/да ми лапаш' или нещо такова. Трябва някакво отношение ебати..
    Като цяло изобщо не ми е готино да водя разговори за това, предпочитам действия/намеци.
    Мхм.Лекичко да й наклониш глава надолу..с пръст да й погалиш устните и да й дадеш да го оближе,за да се досети и т.н

Мега фен Аватара на Chacho
    Или да я обърнеш с главата надолу и да я държиш за краката и т.н.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    ^

Баси няк'ва картинка на някъв лилипут, дето си го провесил като парцал надолу с главата и му го даваш от засилка
    Трябва да спра хентая ...

Повече от фен
    Не се налага да го чистя от нищо щото стрелям отдалече .. друг е въпроса че ако искам ще те пречукам и в белия дом да си без никой да разбере.. тогава после преди да те закопаят ще ти чистят лайната от гащите щот ще си се насрал само ако знаеш че искам да те намеря : )
    ХАХАХ Малък лайнар.Ще ми духаш,после ще те еба в малкия,но с широка халка гъз!Педалче!Внимавай аз да не те убия и заровя някъде,че да не омирисваш земята с лайна!

Аз си мислех за:
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    Айде,де путко!Ела!В Пловдив живея,район 'Тракия' съм.Заповядай,но да знаеш дойдеш ли връщане назад няма,ще ти счупя всички кости...всичко!Чакам те!Пиши на лично кога ще дойдеш,ще ти дам инструкции къде да се видим!Малко педалче!
    Последно редактирано от Duhast : 05-14-2013 на 14:21

ебати филмарите

Мега фен
    оо Пъпешче *_^ как сме

Повече от фен
    Ей боклук не ми давай измислени адреси бе насран .. както ти казах още утре мога да ти открия точния адрес живей в заблуда, и като те намеря спираш да живееш бъди сигурен сега си прекарай последния ден живот в форума : ) а може и повече имаш време живот точно когато аз реша да ти го спра : )
    Путко,не се притеснявай,няма нищо фалшиво,чакам те,когато искаш идвай,ще те смачкам,боклук вмирисан!Ще ти завра пистолета в устата,ще те накарам да го изядеш!

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    с пистолети се заплашват никой нищо няма да напрай, аз съм сиг

Смях в залата.

Пичът дето ревеше, че животът нема смисъл, шот' се бачка за 400 кинта се псува с тоя, дето пуска темички за къвто вид секс се сети и чака някоя мацка да отговори, та да я поразпита как е, що е, би ли пробвала. И тук таме за някой друг малко храна.

А навън пекна слънце.

Мега фен
    Град
    <3
    looser0 и Duhast получават 5 дневна екскурзия в 5 звезден паралелен форум, в който ще си прекарат по-добре.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен
    looser0 и Duhast получават 5 дневна екскурзия в 5 звезден паралелен форум, в който ще си прекарат по-добре.
    Малко им е, дайте им повече време за почивка нека си изкарат добре двамата...
    И м/у малко по строги бъдете...

Мега фен Аватара на 102
    Гълтам.... само да попитам, къде отиде оная тема дето се задаваха въпроси.. нещо от сорта на "на стола е..."

Супер фен Аватара на minchorna
    Вземи направи същото и с тоя носферату,че ни писна вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си