.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Темата е набор на някой първокласник,вече!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

sweetyyy angel
    Guest
    Zdraveite iskam da spodelq s vas i da mi kajete kakva moje da e pri4inata i trqbva li da se pritesnqvam ili e normalno .. Trqbva6e da mi doide k1m 20ti a sega ve4e sme 3ti .. nikoga ne mi idva na edna i s16ta data no razlikata vinagi e po okolo 5dni.. imah dni v koito use6tah bolka v korema i misleh 4e 6te mi doide .. no eto 4e nqma ni6to o6te.. dokolkoto za poloviq mi jovot ,pravq sex s fr mi bez prezervativ.. no ne svar6va v men..taka 4e nz za6to moje da ne mi idva..a s16to taka neznam za6to sled kato pi6kam po salfetkata mi ostava bqla te4nost(navqrno bqlo te4enie)..koeto si imam i principno ot vr na vr ... Blagodarq predvaritelno

Цитирай Първоначално написано от sweetyyy angel Виж мнението
    Zdraveite iskam da spodelq s vas i da mi kajete kakva moje da e pri4inata i trqbva li da se pritesnqvam ili e normalno .. Trqbva6e da mi doide k1m 20ti a sega ve4e sme 3ti .. nikoga ne mi idva na edna i s16ta data no razlikata vinagi e po okolo 5dni.. imah dni v koito use6tah bolka v korema i misleh 4e 6te mi doide .. no eto 4e nqma ni6to o6te.. dokolkoto za poloviq mi jovot ,pravq sex s fr mi bez prezervativ.. no ne svar6va v men..taka 4e nz za6to moje da ne mi idva..a s16to taka neznam za6to sled kato pi6kam po salfetkata mi ostava bqla te4nost(navqrno bqlo te4enie)..koeto si imam i principno ot vr na vr ... Blagodarq predvaritelno
    Кирилица.

Вдигаш тема от 2008? Няма ли кой да сложи ключ?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Темата е набор на някой първокласник,вече!
    Дали този на авторката?
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си