.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Обичам гииииии! Нямам представа как така се намерихме, ама се страшна компания

на всичкото отгоре преговорих доста стабилно по история и бизнес. само математика ми остава, бляяях. тия вектори ще ме убият.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Обичам гииииии! Нямам представа как така се намерихме, ама се страшна компания

на всичкото отгоре преговорих доста стабилно по история и бизнес. само математика ми остава, бляяях. тия вектори ще ме убият.
    Ти да видиш тангенс/ котанкенс и синус/косинус...

ПИЕ МИ СЕЕЕЕЕ!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    ПИЕ МИ СЕЕЕЕЕ!!!!!
    Мега много !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ти да видиш тангенс/ котанкенс и синус/косинус...
    Обожавам тригонометрия! Дай ми тангенс и котангес и синус и косинус.... Насън ги решавам

ХУбаво ми е. Слънчево и топло и весело

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Тия хора от випуска наистина все едно ми четат мислите.
    Тъкмо тия дни споделих тук,че ако до 1ви юни никой не се е сетил мисля да ги сръчквам и вчера чета събщение в миналогодишната група,че има насрочена дата за 14ти в едно ново заведение.

Иначе вчера усетих пак и отново онова неприятно усещане.Винаги съм бил уважаван от поне по-голямата част от момичетата.Усещам понякога дори и леко нескритата радост на дори доста красиви момичета,които не са ме виждали от повечко време,та даже и не чак от толкова много от това че ме виждат.Разбира се и аз се радвам да ги видя. И в следващият миг ме прерязва като нож мисълта как съм си сам и как искам да съм съвсем друг човек всъщност...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    3D Math Primer for Graphics and Game Development на Fletcher Dunn и Ian Parberry от piratebay или някой друг тракер. Там е най-доброто обяснение на вектори, което съм намирал.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си