.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4544

Тема: FuCKkK13

Hybrid View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    то и така ми е лесно по математика учебник не съм отворила изобщо ( даже и 1ви клас не съм) така че не виждам смисъл да се набутвам
    Е щом не си отваряла учебник да не би да имаш някой господин който да ти пише 6таците , нали знаеш противоположния пол се привлича

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Е щом не си отваряла учебник да не би да имаш някой господин който да ти пише 6таците , нали знаеш противоположния пол се привлича
    на колко тъп се правиш ? не видя ли,че пиша в женски род... все пак НЕ съм ''дай ми една химикал и един тетрадка ''
    просто с такива точни науки е достатъчно само да слушаш,гледаш,пишеш и осмисляш бързо . учебници не ти трябват,а сега ходи да се заяждаш с някой друг

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    на колко тъп се правиш ? не видя ли,че пиша в женски род... все пак НЕ съм ''дай ми една химикал и един тетрадка ''
    просто с такива точни науки е достатъчно само да слушаш,гледаш,пишеш и осмисляш бързо . учебници не ти трябват,а сега ходи да се заяждаш с някой друг
    Помислих че си се объркала , честно И не се заяждам просто питам , явно си добра с математиката , може да станеш счетоводителка Или продавачка в магазин , нали там се изисква да смятат бързо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си