.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 260

Hybrid View

Супер фен Аватара на skornex
    Цитирай Първоначално написано от Jack Daniels27 Виж мнението
    Скъпи хейтъри,искам да ви кажа ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ЗА Мерилин Менсън!!!Как можете да вярвате на жълтата простотия?!?!?!Как може да вярвате че е пикал по публиката,че си е вадил ребрата за да си прави свирки,че е извадил окото на жена си за да си го вкара,че е сатанист и т.н....АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?!ИСКАТЕ ДА ГО СЪСИПЕТЕ ЛИ????Но и дори и да е вярно това АЗ ПАК ЩЕ ГО УВАЖАВАМ ЗАЩОТО ТОЙ Е ЧОВЕК КАТО НАС-ДИША,ХРАНИ СЕ И Т.Н....ВАС ВИ ПЕРЕ ЯКО ТОКА!!!!!СТЕГА ВИ КАСКЕТА!!!АРЕ ДА ГО УВАЖАВАМЕ ) И ТОЙ Е ЧОВЕК!!!АЗ НЕ ВИЖДАМ НИЩО ИЗРОДСКО В НЕГО!!!ВИЕ ДА НЕ СТЕ ПО-ВЕЛИКИ?ДРУСАТЕ ЗАДНИЦИ НА АЗИС И ВЕЧЕ ХООП ГОЛЯМО ГЕРОЙСТВО....МАЛЕ...И ЗА ТОВА ЧЕ МЕНСЪН Е САТАНИСТ-ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МИ ПУКА КАКЪВ Е??КАТО Е БИЛ МАЛЪК Е ХОДИЛ НА ХРИСТИЯНСКО УЧИЛИЩЕ И Е ОТВРАТЕН ОТ ЛИЦЕМЕРИЕТО С КОЕТО СЕ СБЛЪСКВА ТАМ!!В ЕДИН ФОРУМ ИМАШЕ ТЕМА ДАЛИ НАИСТИНА Е БИЛ ИЗНАСИЛЕН В ЦЪРКВА КОГАТО Е БИЛ МАЛЪК..!!ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА НА МИРА!!!
    Като си толкова голям фен на тоя кажи ми как си е измислил името
    F$@k suicide silence!

Ами смесил е името на Мерилин Монро с името на Чарлс Менсън искал е да бъде доброто и злото ) иначе истинското му име е Брайън Хю Уорнър.Той е велик певец и човек )

Цитирай Първоначално написано от skornex Виж мнението
    Като си толкова голям фен на тоя кажи ми как си е измислил името
    тва е елементарно, и аз го знам хаха
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си