.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен

Защо има толкова много джипсита в България :(

10%... тва е гадно. Защо е разрешено да има 10% популация от друг вид раса в нашата държава Нямам против расите ама е гадно като са цигани, защото не са от най-работливите, моралните и мирните Апф... Какво ще правим? Не може ли някак си човек да получава детски надбавки и тн. базирано на това каква заслуга има и какво е допринесъл. И по селата да е забранено да има повече от 50% хора от други раси. Гласувам за АТАКА, питах ВСИЧКИ (поне 30 човека да съм питал) и нито един не каза, че ще гласува за ГЕРБ а пак са на власт

Мисля да стана Айран Мен и да ви изгоря всичките
    Последно редактирано от Uzerneim : 05-17-2013 на 21:06

Мега фен Аватара на machoka
    Не знам, ама варненци къртят. Уж целият им град беше на протести, но там ГЕРБ пак водят. ЧЛЕН за пропагандистите.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    То като цяло българина, плюха по БСП и ГЕРБ (уж не искат комунисти) и накрая и 2те партии с половината вот
    n00bs

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    10%... тва е гадно. Защо е разрешено да има 10% популация от друг вид раса в нашата държава Нямам против расите ама е гадно като са цигани, защото не са от най-работливите, моралните и мирните Апф... Какво ще правим? Не може ли някак си човек да получава детски надбавки и тн. базирано на това каква заслуга има и какво е допринесъл. И по селата да е забранено да има повече от 50% хора от други раси. Гласувам за АТАКА, питах ВСИЧКИ (поне 30 човека да съм питал) и нито един не каза, че ще гласува за ГЕРБ а пак са на власт

Мисля да стана Айран Мен и да ви изгоря всичките
    Защо е разрешено да има джипсита.......хм много интересен и труден за мен въпрос

Може би поради същата причина в щатите има мексиканци и ги пускат нарочно после им дават визи , в германия турци и поляци , в македония 50% албанци , в англия бангладешци и индийци , в швеция мароканци , в дания алжирци , в гърция пакистанци и подобни утайки също ги пращат във временни лагери и след тва дават им гражданство , във франция малиици и камбоджанци , в русия чеченци ...............Сега остава да се запиташ случайност ли е съвпадението като в България във всички тея държави , или не е точно случайност.........тъпите утайки се контролират лесно , не се дигат на бунтове , можеш да ги излъжеш лесно , подкупиш лесно , не им пука кви закони ще им прекараш , те са свикнали на много малко и нямат претенции , дестабилизират основната популация по тоя начин , където е била пусната утайката , икономиката е почнала да умира , да не говорим че работят на по малко от коренното население и подбиват пазара.......мноооо е сложно и има много кинти намесени , тъй че не може да се спре , живей си тъй и радвай докато не са станали 90% , сега са 10%

Супер фен Аватара на FasterBeach
    да мрат тия глисти бе
    да се махат от държавата... скапани пришълци

Ми няма да се махат щото гласуват ве , за по кебабче бира и кючек на площада , бате

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Система.
    Гадна система!

Супер фен Аватара на FasterBeach
    тва тряа някой ударен в главата да дойде на власт.. такъв като Воленчо
    ама тва ш'е доведе до някои други нежелани ефекти.. ;\

Цитирай Първоначално написано от FasterBeach Виж мнението
    тва тряа някой ударен в главата да дойде на власт.. такъв като Воленчо
    ама тва ш'е доведе до някои други нежелани ефекти.. ;\
    докато не го екзекутират като кенеди примерно или линкълн като не им ходи по свирката ще падне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си