.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    Голям фен Аватара на shaunaa

Неприятни ситуации с продавачки ?

Темата е ясна. Аз ще се разпиша първа.
    Скоро с майка ми влизаме в един магазин за дрехи. Майка ми предния ден е гледала нещо и решава пак да погледне и на молбата й да види пак нещото-едната продавачка каза на другата- Не й давай на тая,тя нищо няма да купува -_-
    Вярвай в мечтите си !

Имам един спомен как една продавачка се опита да ми продаде 2 номера по-големи обувки.
    -Те ще се слегнат, като ги поносиш ще се слегнат!
    и
    -Виж какви крака имаш, те бързо ще ти пораснат за тези обувки!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Имаше една продавачка преди известно време, която искаше още с влизането си да купиш нещо, иначе не ти е позволено да разглеждаш. И така, теглих й една майна и от тогава не съм отивала. Мои познати също са имали такива случки с нея, като цяло накрая ще фалира, заради това си отношение.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Преди 5-6 години, тъкмо се бяхме върнали от морето и бяхме почернели, а аз както си имам тен по принцип и бях много черничка Аз и сестра ми разглеждахме едни списания на една будка в болницата, докато мама чакаше на горния етаж и продавачката като ни видя, почна:
    - Ей, циганчета, я се махайте от тука, ще ви хвана и ще избърша пода с косите ви, махайте се, циганчета с циганчета такива...
    И нареждаше неща от сорта. Аз и сестра ми моментално се качихме при мама и тя ни видя, че нещо се е случило и като й казахме, тя супер много се ядоса, разбира се Взе ни, слязохме и й се развика:
    - На кого ще викаш ти циганчета, бе?! С чии коси ще бършеш пода?!
    Оная почна да се извинява, ама мама така се беше ядосала, че нито извиненията й прие, нито нищо.
    Ииии това е сега за което се сещам. По принцип съм такъв човек, че не обичам много да се заяждам с хората, така че ако някой нещо ми се изрепчи, просто се махам, затова и съм забравила, ако е имало друг такъв случай.

Аз често имам проблеми с продавачите , защото не ме е срам да си кажа мнението ... и днес не беше изключение :
    На обяд влизам в магазин , близък до у-ще и си вземам кока-кола . След което застанах на касата , която е до вратата и чакам да си платя , но продавачката я няма . Чаках около 5 минути ,а зад мен стана голяма опашка , но продавачката още я нямаше . Аз се ядосах и върнах колата в хладилника и когато тръгнах да излизам я видях че идва .Когато излязах от магазина / без да си купя нищо / продавачката започна да крещи след мен и дори излезе след мен от магазина , но аз бях вече далеч и тя не ме догони .... Хвана ме много яд

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Не се сещам сега за неприятни ситуации , само се подсетих и ми стана смешно , как един път загледах едни обувки , и с продавача (мъж) проведохме следния разговор:
    - Имате ли от тези номер 38?
    - Не , това е последният чифт , и е номер 36.
    - Е , жалко , довиждане.
    - Ама не , те ще ви станат !
    - Няма да ми станат , аз нося номер 38.
    - Не ще ви станат , аз нали ви гледам крака , носите 36 !
    - Ама аз...
    - Казвам ви носите 36 , пробвайте ги !

Е не ми станаха !

Голям фен
    Ами неприятни случки с продавачки в България-много! Прави ми впечатление, че продавачки или консултанти в магазините в България са изключително груби и арогантни, не стига че си влезнал да им правиш оборот и те за това са там и ЗА ТОВА ИМ ПЛАЩАТ ами се държат с теб все едно си...идвало ми е направо да ги хвана и незнам.. :ХХ
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    О, много нагли има. Сега конкретно се сещам само за спорове със сервитьорки и управители на заведения, ама и на продавачки съм теглила майни. Много ме дразнят като не си знаят мястото. Плаща им се, за да е доволен клиента, не да ми се обясняват.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от Djenka Виж мнението
    Преди 5-6 години, тъкмо се бяхме върнали от морето и бяхме почернели, а аз както си имам тен по принцип и бях много черничка Аз и сестра ми разглеждахме едни списания на една будка в болницата, докато мама чакаше на горния етаж и продавачката като ни видя, почна:
    - Ей, циганчета, я се махайте от тука, ще ви хвана и ще избърша пода с косите ви, махайте се, циганчета с циганчета такива...
    И нареждаше неща от сорта. Аз и сестра ми моментално се качихме при мама и тя ни видя, че нещо се е случило и като й казахме, тя супер много се ядоса, разбира се Взе ни, слязохме и й се развика:
    - На кого ще викаш ти циганчета, бе?! С чии коси ще бършеш пода?!
    Оная почна да се извинява, ама мама така се беше ядосала, че нито извиненията й прие, нито нищо.
    Ииии това е сега за което се сещам. По принцип съм такъв човек, че не обичам много да се заяждам с хората, така че ако някой нещо ми се изрепчи, просто се махам, затова и съм забравила, ако е имало друг такъв случай.
    Хаха , на продавачката й е станало много гузно В крайна сметка,взехте ли си списание от нея ?

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Един път отивам да си купувам цигари от един магазин дето влизам за пръв път. И тъй викам и дай едно червено малборо, а понеже съм нисък и тая си мисли че съм някво лапе. Вика цигарите за забранени за под 18 годишни. Викам аз съм на 19. Тя вика да бе да аре изчезвай. Вадя шофьорската книжка показвам я и тая аааааа извинявай извинявай ето. Мама и дайба тъпа. Мн ме нервира.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Един път отивам да си купувам цигари от един магазин дето влизам за пръв път. И тъй викам и дай едно червено малборо, а понеже съм нисък и тая си мисли че съм някво лапе. Вика цигарите за забранени за под 18 годишни. Викам аз съм на 19. Тя вика да бе да аре изчезвай. Вадя шофьорската книжка показвам я и тая аааааа извинявай извинявай ето. Мама и дайба тъпа. Мн ме нервира.
    Сега се дразниш, ама в един момент, като те питат имаш ли 18, звучи вече като комплимент.

Мега фен
    Хм, странно, аз съм останал с впечатлението, че са доста мили повечето.
    Единственото, от което съм се подразнял е в един Мол охраната като ме помоли да си сваля качулката, че имало камери и трябвало да ми се вижда лицето лол. А имах спешна нужда от фризьор тогава ;д

То все продавачките са виновни
    Стойте и вие по цял ден и се занимавайте с хора които не знаят какво искат
    Наистина има много дръпнати продавачки и за съм попадала на такива но също така има и много нагли и мрънкащи клиенти .
    Казвам го защото съм била и от двете странни .

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    но също така има и много нагли и мрънкащи клиенти .
    Да, но клиентът винаги е прав.

Хахаха ами зависи
    Така е прието да е но има доста досадни и неразбрани индивиди .

Мега фен
    Абе тук съм с Вили хаха ;д Това им е работата в крайна сметка - да пушат по една цигара и да се кротват, че наистина е досадно.
    Виж, с държавни служители каква мъка е просто не е истина. Представям си в някой магазин да ми се репчат така - грозно ще приключи.

Много мразя намусени продавачки и упорити ги избягвам. В Технополис в Димитровград целият им екип беше отвратителен! Стояла съм 30 минути на касата да си платя едни слушалки, а около мен имаше поне 5 човека, които се занимаваха с нещо друго, но така и не ме обслужиха. Не стъпих повече в този магазин, а интересното е, че после го затвориха, защото нямало достатъчно клиенти.
    Има наистина отвратителни клиенти, които направо ти идва да ги удушиш, но при положение, че работиш с хора не е допустимо да си го изкарваш на невинни хорица, които изват да си платят нещо.
    И в интерес на истината, за да не речете че само в България е пълно с глупаци веднъж в Берн умрях да се обяснявам на една продавачка в McDonalds', че искам 2 хамбургера и пържени картофки. На френски ѝ говорих, на английски ѝ говорих, даже на немски се опитах и накрая се наложи да ѝ го показвам 5 минути, за да разбере. Толкова ме беше ядосала, че после даже ѝ теглих едни майни на български.
    Любими са ми Еконт обаче, които всеки път в офиса имат по 3-4 човека, но само един от тях върши нещо. Винаги има огромно опашка и никога нямат идея къде си оставят пратките и ги търсят по 10 минути.
    Съвсем на скоро в пощата, пощаджийката се опита да ме убеди, че пратката, която отивам да си взема вече съм я получила, щото я нямало. Бях много близо да ѝ се развикам, но след повече от 10 минути най-накрая я откри.
    Последно редактирано от Hayashi : 05-18-2013 на 10:40
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    има доста досадни и неразбрани индивиди .
    Абсолютно, но в крайна сметка, когато това ти е работата, си длъжен да се съобразяваш.

Сетих се сега една случка. Преди 2 години мисля беше, вземам поръчка на клиент, но и той служител. Цветове ще да избираме. Подавам аз картел и му казвам да избере синьо и червено. Той ми обяснява "ама това на компютъра ми харесва, същото да е". Обяснявам му пак, че това, което вижда на монитора е едно, това, което ще бъде на рекламата, ще изглежда по друг начин, затова искам да избере конкретни номера на цветове. Зачуди се нашият, звъни на шефа. Пет минути обяснява и накрая приключва с "ок, ок, разбрах!". Затваря телефона и ми вика "ами, значи, синьото на Левски и червеното на ЦСКА" И аз вече шах и мат....... Не знаех дали да се разсмея или да се ядосам. Да, ама мога само да му се усмихна вежливо и да му обясня за пореден път разликата.

А държавните служители са още по-зле в повечето случаи.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сега се сещам за горчивия ми опит с един сайт. Преди време ми трябваха едни неща на биодерма. Нямаше как да пътувам и започвам да търся в интернет. Намерих ги на сайта на една аптека, уж промо пакет с безплатна доставка. Поръчах си от сайта, на всяка една стъпка от поръчката ми изписва, че доставката е безплатна. После ми се обади един господин на потвърди поръчката, всичко чудесно. След 3 дни нещата идват, аз бях на училище и пращам майка ми да ги вземе. И какво излезе накрая - 6 лева доставка ДО ОФИС на еконт и са пратили само едното нещо. Веднага звъня на въпросния, който почна да мрънка, че тя доставката била безплатна само за София, че нещото го нямало в наличност. Мен ми прикипя, но пазя самообладание и му викам' А Вие не можахте ли да кажете тези неща при предишния ни разговор, който не беше от кратките' при което последва ново мрънкане от негова страна и после ми каза още неща, но се сещам само за самодоволния му тон. Аз абсолютно бясна, готова да ухапя някой веднага написах една жалба до КЗП за тоя малоумник, където приложих принскрийнове от сайта, където продължава да пише, че комплекта е в наличност, до идиотско шаблонния имейл за потвърждение, та до бележките от еконта. Дано му е весело със санкциите от КЗП, които му наложиха по няколко параграфа.

Супер фен Аватара на skate
    най-се тваря като вляза в някой магазин и продавачите ми ходят след гъза все едно ще им задигна целия магазин,а преди тва съм им казал,че само разглеждам и ако имам нужда ще питам.

YSMF имаш право да откажеш поръчката и от Еконт да му я върнат. Аз лично в такава ситуация точно това бих направила.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз се прибрах 4 часа по - късно, нямаше как да реагирам иначе с удоволствие бих я оставила в еконта.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Някой продавачки са мн нахални Влизаш в някой магазин и почват,да ви предложа нещо .. ? От еди си кое сме получили нова стока.Това е с намаление а/у ( от 150 лева намалена на 130 примерно ).

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И аз много се дразня, когато ми вървят след гъ*а, и почват да ти обясняват, че това било френско, онова немско, това е била нова стока и така нататък. А просто съм казала, че разглеждам.

Единственият ми подобен случай беше с един в една книжарница. Мислех да си взема една книга, но толкова настоя на друга, че накрая взех нея. От тогава не съм стъпила там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си