.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    аз повече забележки няма да правя
    другият път, ще ти се наложи да си починеш
    Значи чакай да видя дали съм разбрал , другия път когато ме нападнат и обидят че си изказвам мнението , аз ще си почина , ясно Нямам какво повече да добавя , нека хората сами да си направят извода за теб колко си справедлива например За мен имат мнение че съм простак , ама нека и за теб да изградят че си........ Другото което не мога да схвана е как ти от всички в тоя форум се оказа да си най злобната ? Защо просто не се отпуснеш малко а се държиш като че ли работиш в атомна централа ? Или по скоро дрилл инструктор в казармата Също може да ти отива и учителка да обиждаш учениците И да си галиш егото

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Значи чакай да видя дали съм разбрал , другия път когато ме нападнат и обидят че си изказвам мнението , аз ще си почина , ясно Нямам какво повече да добавя , нека хората сами да си направят извода за теб колко си справедлива например За мен имат мнение че съм простак , ама нека и за теб да изградят че си........ Другото което не мога да схвана е как ти от всички в тоя форум се оказа да си най злобната ? Защо просто не се отпуснеш малко а се държиш като че ли работиш в атомна централа ? Или по скоро дрилл инструктор в казармата Също може да ти отива и учителка да обиждаш учениците И да си галиш егото
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си