.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Paolafoka Виж мнението
    Именно, за това говоря. Разколебана съм относно решението си, защото сме имали и готини моменти, правил е изненади макар и 5-6 пъти за 7 месеца и то само като сгафи. Аз му подарих папагалчета неразделки, като си мислех, че е супер мило, а той реагира супер тъпо, даже беше готов да ме зареже тогава, а знаеше, че ще му подаря животинче и уж искаше... И до ден днешен не ги понася, а аз с такъв мерак му ги подарих... Да, съгласна съм, че и двамата трябва да правят нещо за щастието във връзката, но от тогавашната му реакция не смея кой знае какво да правя
    Затова недей ги сменя като носни кърпички, ами бъди със 1, но с много чувства.
    Сега ще се разделите със този и след 1 седмица ще хванеш друг, още по зле от сегашния.

Иначе @PinkPan7her е права.

Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Затова недей ги сменя като носни кърпички, ами бъди със 1, но с много чувства.
    Сега ще се разделите със този и след 1 седмица ще хванеш друг, още по зле от сегашния.

Иначе @PinkPan7her е права.
    Как ще ги сменям като носни кърпички, като съм била с него 7 месеца ? Аз като се хващам с някого, не тръгвам с нагласата, че няма да се получи, човек никога не знае какво ще стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си