.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

intstop
    Guest
    Смешно не виждам. До колкото знам е противопоказно да се държат на много топли места, а в колата макар и в жабката може да си стане около 40градуса(гадая). Та въпросът беше към тези, които са ги държали там. Не искам сакатлъци.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от intstop Виж мнението
    Смешно не виждам. До колкото знам е противопоказно да се държат на много топли места, а в колата макар и в жабката може да си стане около 40градуса(гадая). Та въпросът беше към тези, които са ги държали там. Не искам сакатлъци.
    Ами да, лошо е, но само над температури над 40 градуса вече почват да губят от здравината си. А то в жабката май не става толкова топло. Все пак вземи един от тях и тествай, опъни го 2-3 пъти, надуй го и ако не се спука, значи всичките би трябвало да са здрави.

intstop
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Ами да, лошо е, но само над температури над 40 градуса вече почват да губят от здравината си. А то в жабката май не става толкова топло. Все пак вземи един от тях и тествай, опъни го 2-3 пъти, надуй го и ако не се спука, значи всичките би трябвало да са здрави.
    Нямат проблеми, мисля. А щом мога да си държа ръката в жабката, едва ли е много над 40градуса. Горещото време поставя въпрос къде да се държат на по-незабележимо място, което през по-хладните месеци беше колата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си