.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как се запознавате с нови хора?

Въпрос за анкета Вие как се запознавате с нови хора, освен по фейсбук?

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    като бъдеш по-отворена към нови преживявания като Gang bang с 5 момчета..

ама чак сега видях, че си металче и мое си момче
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    като бъдеш по-отворена към нови преживявания като Gang bang с 5 момчета..

ама чак сега видях, че си металче и мое си момче
    15 годишен метал Авторе, ти освен с други метали, трудно ще правиш приятелства и запознанства, хората мразят металите и странят от тях, защото ги свързват с наркомания, гадна музика, и алкохол.. и са прави същото като с чалгарите, гадно е да ти лепват етикет заради музиката която слушаш, или начина по, който се обличаш. Но такива са хора За т'ва по добре не се излагай с тоя метал ами си бъди нормален, всички обичат нормалните ;д и си слушай метал вкъщи (като мен ) Обличам се нормално, държа се нормално, но слушам сек'ва музика.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    15 годишен метал Авторе, ти освен с други метали, трудно ще правиш приятелства и запознанства, хората мразят металите и странят от тях, защото ги свързват с наркомания, гадна музика, и алкохол.. и са прави същото като с чалгарите, гадно е да ти лепват етикет заради музиката която слушаш, или начина по, който се обличаш. Но такива са хора За т'ва по добре не се излагай с тоя метал ами си бъди нормален, всички обичат нормалните ;д и си слушай метал вкъщи (като мен ) Обличам се нормално, държа се нормално, но слушам сек'ва музика.
    ти ако си нормален то явно всички други не сме , в смисъл по голям гей от теб няма

Голям фен Аватара на Leticcia
    Ъм.....да се обличаш "нормално" и да се държиш "нормално"?!?Не мисля, че това е начинът...освен ако не искаш да си част от "стадото"....Аз също слушам метЪл и също съм на 15 години.В нашия град рядко се срещат метЪли, но аз се събирам с "нормални" хора и все пак се радвам, че най-добрата ми приятелка също слуша такава музика ( метЪл )^^ Мен приятели ме запознават с нови хора, също така и като ходя на различни клубове пак срещам найс пийпъл и така..... Авторе, поздрав http://www.youtube.com/watch?v=zjHoIHro_h8
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Кой мрази хората,които слушат метъл ? Това че ти си комлексиран не означава,че всички хора са като теб.
    Тоя етикет го лепват само в България,за това и тая тъпа държава няма да се оправи никога.
    А какво ще рече " За т'ва по добре не се излагай с тоя метал ами си бъди нормален всички обичат нормалните" ??? Не знаех,че музиката определя това колко си нормален.По-добре не давай тъпи съвети,ами вземи се научи да пишеш.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    абе виж всеки различно- едни завързват лесно запознансва с нови хора , а други не. Зависи кой какъв е - аз лично съм от вторият тип към познатите ми и близки приятели съм луда , забавна и печена - с непознати срамежлива и здухана всеки с характера си , аз ни моа се сприятелявам лесно - минус за мен , а за теб нз как е : ))

Мега фен Аватара на Chacho
    Не се запознавам с нови хора, за да се запознавам с нови хора. Запознавам се, когато имам някаква причина. Така че според ситуацията.

А за метълските дразги в тоя форум сте закъсняли с 5-6 години.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

1. Нормалните хора са скучни
    2. Имам приятели, просто ми беше интересно да разбера ВИЕ как си намирате.
    3. Харесвам се какъвто съм и си държа на своето, показвам на всички че съм метъл и не ми пука за мнението им

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си