За мен: Имам импулсивен характер; никога не лъжа (не намирам полза); казвам всичко в очите на хората (не обичам да крия и задържам неща в себе си); старомодна съм относно връзките (мразя да става по чат, мразя връзки за по една седмица и много др.); обличам се старомодно (като през петдесетте); не слушам модерна музика (и съжалявам, но не мога да го нарека музика), т.е. предпочитам стари класики като GunsNroses, Aerosmith, Nirvana, Depechemode, Alanah Myles, както и от днешните изпълнители: Lana Del Rey, Ed Sheeran, Birdy... абе все балади ; мразя хората, които не различават рока(който обичам<3) от метъла (който не харесвам); не се интересувам от живота на другите; предпочитам малки компании (като моята-3,4 човека), отколкото големи (по 10-15); мразя града; мразя кифли и кроасани (обичам естествени хора); макар и от описанието ми да изглежда, че съм задръстена, не съм...; обичам адреналина по време на риск и всяко вълнуващо изживяване (просто за мен чувството е като наркотик); изглеждам по-голяма, от колкото съм; не се държа "момичешки"; влюбена съм в прекрасно момче (той също); мразя ограниченото мислене; мразя хора, които търсят незаслужено съжаление; обичам приятелите си, но доста ги ревнувам, което ми е голям недостатък; мразя скандали и кавги; различна съм от връстниците ми по характер; обичам да чета не-модна литература; не обичам да ям; влюбена съм в кецовете си Converse, които са стари и никога няма да изхвърля :3 и т.н. стана мноого дълго