.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Не говоря за боища, а за хейта...
    Вместо да направите тема, че Левски ще са шампиони и да се кефите, вие правите тема "къде сте свине"...

И както казах в предния пост, но никой не го отрази, има ги такива и от двата лагера...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Вместо да направите тема, че Левски ще са шампиони и да се кефите, вие правите тема "къде сте свине"...

И както казах в предния пост, но никой не го отрази, има ги такива и от двата лагера...
    Дербито си остава Левски - ЦСКА, макар и отборчета като Лудогорец да стигат до върха. А относно хейта, какво обяснение ли търсиш защо някой ходи да се бие или хейти. Като не ти е по вкуса, си пускай теми за бебета.

Впрочем репликите от рода на "а пък аз съм виждал/а бой" звучат като "Познавам хора". То човек, за да не е виждал, трябва да е доста далеч като стил на живот от градския /и да, не всички живеещи в големите градове, водят такъв/.
    Последно редактирано от shadow4e : 05-20-2013 на 16:25

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Дербито си остава Левски - ЦСКА, макар и отборчета като Лудогорец да стигат до върха. А относно хейта, какво обяснение ли търсиш защо някой ходи да се бие или хейти. Като не ти е по вкуса, си пускай теми за бебета.

Впрочем репликите от рода на "а пък аз съм виждал/а бой" звучат като "Познавам хора". То човек, за да не е виждал, трябва да е доста далеч като стил на живот от градския /и да, не всички живеещи в големите градове, водят такъв/.
    Обясни го на майните това, с тяхното дерби, които си мислят, че тяхното е по-по-най...само дето от Вечното дерби обикновено е зависела шампионската титла, освен всичките останали неща, а в Пловдив борбата е за 7мо място...или за оцеляване.
    Да не се засягат пловдивчаните, изпитвам известно уважение към тях, защото са светлинни години пред останалите отбори, но има още доооооста хляб да изядат!

Относно другото - който го е страх от мечки, да не ходи в гората.

Аз само чакам някой да се изцепи, че това само тук го има и никъде из Европа или по света...аххахаха

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    То даже не само в България, а само от привържениците на Левски струи агресия.Някои хора бъркат стадиона с театъра и операта, ама лошото е, че и те са им чужди.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението

Аз направих такава тема...
    А да те питам, защо не зададеш въпроса си към автора, ами директно почваш да натегаш "говедата т'ва, говедата он'ва" ?
    Както има говеда глупаци, така има и чорбари глупаци, така и nqmaznacheniee е глупак например...
    Стегни се малко, не си на 15.
    Всеки път правиш подобни заключения, ама има хора като мен, които си гледат техния отбор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си