- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е представителите от женски пол да флиртуват с други, докато са обвързани
не знам колко е нормално, но много момичета/жени (неусетно) го правят. обяснявам си го с вродената жажда за внимание на повечето представителки на нежния пол.
това е нещо важно. просто не е свикнала да се съобразява с друг, освен със себе си. това се развива с времето и задълбочаването на връзката. разбира се е нужно и самата тя да има желание това да се случи.
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-20-2013 на 15:15
Welcome to the Jungle...
Да.
Но след като теб те дразни, настоявай да престане.
Като цяло флирт е много разтегливо понятие. Толерирам безобидните закачки, няма как без тях, но целенасоченият флирт е друго нещо.
Бившият обичаше да се закача от време на време. Казвах му, че ме дразни, той ми се обясняваше, че нямало нищо лошо, така бил свикнал. Е, една вечер в една дискотека му показах с един друг какво значи флирт и да видиш оттогава как се научи да се съобразява.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Именно.
Аз съм флиртаджийка по природа, рибите са си такива. Усмихвам се, закачам се, правя комплименти, обичам и на мен да ми правят. Но когато закачката придобие форма на намек, тегля чертата. Освен това си знам положението и не желая да поставям в конфузна ситуация нито човека отсреща, нито човека до мен.
Сам трябва да прецениш къде е границата. Всичко, което те кара да се чувстваш неудобно, е отвъд нея.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last