.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    не знам колко е нормално, но много момичета/жени (неусетно) го правят. обяснявам си го с вродената жажда за внимание на повечето представителки на нежния пол.

Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Още нещо: Заради безгрижния си живот, приятелката ми има малко опит и не е изпитала повечето неща на свой гръб. И двамата не сме имали партньори до сега.
    това е нещо важно. просто не е свикнала да се съобразява с друг, освен със себе си. това се развива с времето и задълбочаването на връзката. разбира се е нужно и самата тя да има желание това да се случи.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-20-2013 на 15:15
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    това е нещо важно. просто не е свикнала да се съобразява с друг, освен със себе си.
    Да.
    Но след като теб те дразни, настоявай да престане.

Като цяло флирт е много разтегливо понятие. Толерирам безобидните закачки, няма как без тях, но целенасоченият флирт е друго нещо.
    Бившият обичаше да се закача от време на време. Казвах му, че ме дразни, той ми се обясняваше, че нямало нищо лошо, така бил свикнал. Е, една вечер в една дискотека му показах с един друг какво значи флирт и да видиш оттогава как се научи да се съобразява.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Да.
    Но след като теб те дразни, настоявай да престане.

Като цяло флирт е много разтегливо понятие. Толерирам безобидните закачки, няма как без тях, но целенасоченият флирт е друго нещо.
    Бившият обичаше да се закача от време на време. Казвах му, че ме дразни, той ми се обясняваше, че нямало нищо лошо, така бил свикнал. Е, една вечер в една дискотека му показах с един друг какво значи флирт и да видиш оттогава как се научи да се съобразява.
    Безобидни са, това е ясно. Дразнят ме и това не мога да променя, но повечето хора не знаят какво е докато не го изпитат на свой гръб.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Именно.
    Аз съм флиртаджийка по природа, рибите са си такива. Усмихвам се, закачам се, правя комплименти, обичам и на мен да ми правят. Но когато закачката придобие форма на намек, тегля чертата. Освен това си знам положението и не желая да поставям в конфузна ситуация нито човека отсреща, нито човека до мен.
    Сам трябва да прецениш къде е границата. Всичко, което те кара да се чувстваш неудобно, е отвъд нея.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си