.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 260
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Това което всеки творец предлага на своята публика е възможността публиката да проектира себе си върху неговото творчество(или върху самия творец). Мерилин Менсън е идеално поле за проекция на butt-frustrated тийнове, които мама не ги е пускала достатъчно по дискотеките и затова се изживяват като бунтари. Или защото приятелите им в даскало не са ги допуснали в групичката на "вървежните". Твоят случай предполагам е същия, подобно на много други тийнейджъри, които се идентифицират чрез такъв тип музика и идоли. Това обаче е просто младежко избиване на комплекси и не е изключено да го израстеш. Засега се наслаждавай на Мерилин Менсън и на всичко, което значи той за теб. Въпросът е дали го идеализираш понеже му приписваш необикновени качества (които пък евентуално не ти достигат в самата теб и затова ги търсиш ) или пък просто искаш мисловно да смучеш пишката на някой "по-специален", някой по-различен от кварталните момчета, които така или иначе вече сигурно са спрели да ти обръщат внимание. Какво да се прави, мазната коса и метъл т-шъртовете не са особено популярни....
    А най-смешното е че това, което виждаш ти в Мерилин Менсън и изобщо образът ти за него, вероятно няма нищо общо с това какъв е той-всъщност. Виждаш само това, което искаш да видиш. Както се пееше в една негова песен - някои хора искат да употребяват, други да бъдат употребени. Употребявай идола си... В крайна сметка, затова ти е идол - понеже ти дава всичко онова, което търсиш...

Ако Менсън за теб беше просто човек, нямаше изобщо да му бъдеш фенка. Замисли се за хората, които подминаваш всеки ден по улиците, и те са просто хора, но на тях не си фенка нали? Менсън за теб е повече от човек, и затова всъщност ти е идол. А идолизирането е комплекс на малкия, масов човек. Затова и обикновените хора имат идоли, затова и има идоли изобщо - понеже на обикновения човек му е неудобно да е обикновен и затова се стреми да бъде необикновен, също като идола си. Оттам се започва един процес на откопирване на същността на идола - хората се стараят да се обличат като него, да се държат като него, да го възхваляват.... и това само и само за да се изживяват като него - да бъдат и те различни, необикновени и специални. И твоето е същото - просто младежко изживяване. На твое място не бих го приел толкова на сериозно.
    тва е най-смешното мнение от всички
    аз като го харесвам примерно мислиш ли, че не ходя на дискотеки и не ме забиват пичове?
    казвам тези неща, заради тъпите ти аргументи
    голяма философия тоя Менсън
    просто е готин, различен от това, което сме свикнали да виждаме и на някои хора различното им харесва, на други не

Това което всеки творец предлага на своята публика е възможността публиката да проектира себе си върху неговото творчество(или върху самия творец). Мерилин Менсън е идеално поле за проекция на butt-frustrated тийнове, които мама не ги е пускала достатъчно по дискотеките и затова се изживяват като бунтари. Или защото приятелите им в даскало не са ги допуснали в групичката на "вървежните". Твоят случай предполагам е същия, подобно на много други тийнейджъри, които се идентифицират чрез такъв тип музика и идоли. Това обаче е просто младежко избиване на комплекси и не е изключено да го израстеш. Засега се наслаждавай на Мерилин Менсън и на всичко, което значи той за теб. Въпросът е дали го идеализираш понеже му приписваш необикновени качества (които пък евентуално не ти достигат в самата теб и затова ги търсиш ) или пък просто искаш мисловно да смучеш пишката на някой "по-специален", някой по-различен от кварталните момчета, които така или иначе вече сигурно са спрели да ти обръщат внимание. Какво да се прави, мазната коса и метъл т-шъртовете не са особено популярни....
    А най-смешното е че това, което виждаш ти в Мерилин Менсън и изобщо образът ти за него, вероятно няма нищо общо с това какъв е той-всъщност. Виждаш само това, което искаш да видиш. Както се пееше в една негова песен - някои хора искат да употребяват, други да бъдат употребени. Употребявай идола си... В крайна сметка, затова ти е идол - понеже ти дава всичко онова, което търсиш...

Ако Менсън за теб беше просто човек, нямаше изобщо да му бъдеш фенка. Замисли се за хората, които подминаваш всеки ден по улиците, и те са просто хора, но на тях не си фенка нали? Менсън за теб е повече от човек, и затова всъщност ти е идол. А идолизирането е комплекс на малкия, масов човек. Затова и обикновените хора имат идоли, затова и има идоли изобщо - понеже на обикновения човек му е неудобно да е обикновен и затова се стреми да бъде необикновен, също като идола си. Оттам се започва един процес на откопирване на същността на идола - хората се стараят да се обличат като него, да се държат като него, да го възхваляват.... и това само и само за да се изживяват като него - да бъдат и те различни, необикновени и специални. И твоето е същото - просто младежко изживяване. На твое място не бих го приел толкова на сериозно.

Прав си,но това което ще изброя НЕ се отнася за мен!!
    1.ТОВА ЗА МОМЧЕТАТА
    2.ЗА МАЗНАТА КОСА И МЕТЪЛ ТЕНИСКИТЕ(АЗ ХОДЯ САМО С МЕТЪЛ ТЕНИСКИ)
    3.ЧЕ ЗА МЕН Е ПРОСТО ЧОВЕК.(АЗ ИМАМ ПРЕДВИД ЧЕ ИСКАМ ХОРАТА ДА СЕ ОТНАСЯТ С НЕГО КАТО С ЧОВЕК!ДА СПРАТ ДА ГО ОБИЖДАТ!
    4.ЗА ДИСКОТЕКАТА И ГРУПИЧКАТА НА ВЪРВЕЖНИТЕ

И ДА ТИ КАЖА ЧЕСТНО АЗ СЛУШАМ САМО МЕТЪЛ И МЕНСЪН МИ Е НА 1 МЯСТО И ДА,АЗ НОСЯ МЕТЪЛ Т-ШЪРТОВЕ!И МЕНСЪН ЗА МЕН Е ИДОЛ !!

КАКТО ИМА Directioners,Mixers,Beliebers,Moonwalkers ТАКА МОЖЕ ДА ИМА И Mansoners )) АЗ СЪМ Mansoner И НЕ МИ ПУКА ЗА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА АЗ СЪМ Mansoner И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА )

Супер фен Аватара на DoctorSatan666

so much butthurt...

Хареса ми как пропуснахте всичко останало и се хванахте веднага за момчетата, мазните коси и дискотеките....

ПП: Ivaaaaa, курвенската ти натура не ме интересува. Коментара ми беше насочен към авторката.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-20-2013 на 14:49

ПП: Ivaaaaa, курвенската ти натура не ме интересува. Коментара ми беше насочен към авторката.
    пхахаххахахахха
    колко си просТ

тва да кажеш на някоя курва без дори да я познаваш ... или не няма нужда да продължавам
    бегИ си набий една злобарка и се успокой

Право в десЕтката...

ПП: Ти си по-скоро някаква псевдо-интелектуална мърша, която е слушала 2 песни на Менсън, и си мисли че е фенка.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-20-2013 на 15:01

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз съм виждал нейни снимки, да курва е.
    n00bs

Мега фен Аватара на Chacho
    Оха...

Менсън е готин изпълнител, харесвам го. Музиката му е различна и понякога е точно това, което искам да чуя.

А Сатан, както обикновено, не може да бъде по-прав за идолизирането и затва никой не взима темата насериозно, щото комплексът си личеше от началото на темата. И всички сме минали през тоя период като сме били на 14. Странно е, че е все още жива темата.

"Истинските" метъли не говорят за "истинското". Просто някои хора обичат да говорят с крайности, за да могат да си подреждат света около тях.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Знаех си... то всъщност е толкова лесно да се види, че изпод всичките претенции, си стои един стабилен слой обикновена квартална курволящина.

ка'ко?

ами Чачи не е прав, защото той говореше в мн.ч., а аз харесвам мноого Менсън и съм му много голяма фенка и едва ли не феновете му са някви тъпи тийнове, отритнати от другите и яко комплексирани
    е, не се вписвам никак

Знаех си... то всъщност е толкова лесно да се види, че изпод всичките претенции, си стои един стабилен слой обикновена квартална курволящина.
    _|_

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ка'ко?
    Просто по облеклото ти личеше ...
    n00bs

Просто по облеклото ти личеше ...
    мале КК

Град
    Niggaland
    Като е срам от него, не се обличай така.
    n00bs

wewew tochno pa az li da se obleka taka
    kvo se obyasnyavam

оп сорка за шльокавицата ;д

ами Чачи не е прав, защото той говореше в мн.ч., а аз харесвам мноого Менсън и съм му много голяма фенка и едва ли не феновете му са някви тъпи тийнове, отритнати от другите и яко комплексирани
    е, не се вписвам никак
    Ма той не ти е идол. Идол е на авторката. Направи разликата в мненията ви.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Niggaland
    Ми внимавай какви снимки пускаш във форума тогава.
    n00bs

Ми внимавай какви снимки пускаш във форума тогава.
    :* добре

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Мда така е!

ГОРДОСТТА НА КВАРТАЛА ХАХАХАА

оп сорка за шльокавицата ;д
    КО МИ СА ИЗВИНЯВАШ?ТЕМАТА Е ЗА МЕРИЛИН МЕНСЪН А НЕ ЗА Ivaaaaa ) НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ С ХОРАТА )) ТУК ГОВОРИМ ЗА МН ПО-ВАЖНИ РАБОТИ ОТ ТЕБЕ

Все едно има акъл да направи разликата.... Ако беше прочела малко по-внимателно, щеше да разбере основата на тезата ми - че всеки вижда различни неща в един и същ човек, обаче нищо от видяното няма общо с истинската същност на този човек. Аз описах това какво авторката на темата вижда в своя идол. А вече това, че някаква патка с претенции са е припознала в описанието...
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-20-2013 на 15:37

Все едно има акъл да направи разликата.... Ако беше прочела малко по-внимателно, щеше да разбере основата на тезата ми - че всеки вижда различни неща в един и същ човек, обаче нищо от видяното няма общо с истинската същност на този човек.
    Мда!

Цитирай Първоначално написано от Jack Daniels27 Виж мнението
    Мда!
    Пич/мацка... ще останеш в историята на тийна като най-неуспешният трол. Е тва вече е гордостта на квартала.

Пич/мацка... ще останеш в историята на тийна като най-неуспешният трол. Е тва вече е гордостта на квартала.
    СТИГА МЕ ХЕЙТВА Е!!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си