.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 260
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb...p0d2o1_400.jpg И ПОСЛЕ ГО НАРИЧАЙТЕ САТАНИСТ )

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jack Daniels27 Виж мнението
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb...p0d2o1_400.jpg И ПОСЛЕ ГО НАРИЧАЙТЕ САТАНИСТ )
    А сега, драги зрители, Мерилин Менсън ще открадне душата на Луцифер.

ТИ ГЛЕДАЙ ДА НЕ ОТКРАДНЕ ТВОЯТА ;]]

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Не ми пука какъв е ТОЙ Е ЧОВЕК!!!И Е КРАСИВ ПО ДУША И ПО ВЪНШЕН ВИД И ПО МУЗИКА ) <33

Най-красивия...

Иначе сериозно, Мерлин Менсън е истински творец - знае как да направи шоу и да провокира, а това е най-важната част от творенето. Също така е и доста интелигентен, въпреки стреотипите които повечето хора му налагат - че е изрод и т.н. Някои хора просто не могат да погледнат отвъд целия театър, включително и феновете. А съм сигурен че Мерилин Менсън си бройка паричките и се смее както на първосигналните хейтъри така и на малоумните edgy teen фенове. Характера на темата ми подсказва, че авторът е от малоумните edgy teen фенове. Thus, OP is a faggot.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-18-2013 на 17:07

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Тъй тъжен сутрин е кенефът,
    Нелепо плочките мълчат
    Разделят се лайното и човека
    И всеки тръгва сам по своя път…

Човекът по дела човешки
    Със другите подобни същества,
    Лайното по тръбите тежки,
    Надолу, с другите лайна…

След час човекът вече огладнява
    Забравил е за своето лайно
    Лайното също го забравя
    Тъй, сякаш те не са били едно

А може би скръбта е неуместна
    И може би така е по добре
    А може и отново да се срещнат
    Там нейде сред лазурното море…

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението

Най-красивия...

Иначе сериозно, Мерлин Менсън е истински творец - знае как да направи шоу и да провокира, а това е най-важната част от творенето. Също така е и доста интелигентен, въпреки стреотипите които повечето хора му налагат - че е изрод и т.н. Някои хора просто не могат да погледнат отвъд целия театър, включително и феновете. А съм сигурен че Мерилин Менсън си бройка паричките и се смее както на първосигналните хейтъри така и на малоумните edgy teen фенове. Характера на темата ми подсказва, че авторът е от малоумните edgy teen фенове. Thus, OP is a faggot.
    1.МОМИЧЕ СЪМ )
    2.ОБЗАЛАГАМ СЕ ЧЕ Е ПО-ХУБАВ ОТ ТЕБЕ!
    3.КОЛКОТО И ДА МУ КАЗВАТ ЧЕ Е ИЗРОД ТОЙ ЗА МЕН Е ЧОВЕК )

1.МОМИЧЕ СЪМ )
    2.ОБЗАЛАГАМ СЕ ЧЕ Е ПО-ХУБАВ ОТ ТЕБЕ!
    3.КОЛКОТО И ДА МУ КАЗВАТ ЧЕ Е ИЗРОД ТОЙ ЗА МЕН Е ЧОВЕК )
    Това което всеки творец предлага на своята публика е възможността публиката да проектира себе си върху неговото творчество(или върху самия творец). Мерилин Менсън е идеално поле за проекция на butt-frustrated тийнове, които мама не ги е пускала достатъчно по дискотеките и затова се изживяват като бунтари. Или защото приятелите им в даскало не са ги допуснали в групичката на "вървежните". Твоят случай предполагам е същия, подобно на много други тийнейджъри, които се идентифицират чрез такъв тип музика и идоли. Това обаче е просто младежко избиване на комплекси и не е изключено да го израстеш. Засега се наслаждавай на Мерилин Менсън и на всичко, което значи той за теб. Въпросът е дали го идеализираш понеже му приписваш необикновени качества (които пък евентуално не ти достигат в самата теб и затова ги търсиш ) или пък просто искаш мисловно да смучеш пишката на някой "по-специален", някой по-различен от кварталните момчета, които така или иначе вече сигурно са спрели да ти обръщат внимание. Какво да се прави, мазната коса и метъл т-шъртовете не са особено популярни....
    А най-смешното е че това, което виждаш ти в Мерилин Менсън и изобщо образът ти за него, вероятно няма нищо общо с това какъв е той-всъщност. Виждаш само това, което искаш да видиш. Както се пееше в една негова песен - някои хора искат да употребяват, други да бъдат употребени. Употребявай идола си... В крайна сметка, затова ти е идол - понеже ти дава всичко онова, което търсиш...

Ако Менсън за теб беше просто човек, нямаше изобщо да му бъдеш фенка. Замисли се за хората, които подминаваш всеки ден по улиците, и те са просто хора, но на тях не си фенка нали? Менсън за теб е повече от човек, и затова всъщност ти е идол. А идолизирането е комплекс на малкия, масов човек. Затова и обикновените хора имат идоли, затова и има идоли изобщо - понеже на обикновения човек му е неудобно да е обикновен и затова се стреми да бъде необикновен, също като идола си. Оттам се започва един процес на откопирване на същността на идола - хората се стараят да се обличат като него, да се държат като него, да го възхваляват.... и това само и само за да се изживяват като него - да бъдат и те различни, необикновени и специални. И твоето е същото - просто младежко изживяване. На твое място не бих го приел толкова на сериозно.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-18-2013 на 18:15

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Това което всеки творец предлага на своята публика е възможността публиката да проектира себе си върху неговото творчество(или върху самия творец). Мерилин Менсън е идеално поле за проекция на butt-frustrated тийнове, които мама не ги е пускала достатъчно по дискотеките и затова се изживяват като бунтари. Или защото приятелите им в даскало не са ги допуснали в групичката на "вървежните". Твоят случай предполагам е същия, подобно на много други тийнейджъри, които се идентифицират чрез такъв тип музика и идоли. Това обаче е просто младежко избиване на комплекси и не е изключено да го израстеш. Засега се наслаждавай на Мерилин Менсън и на всичко, което значи той за теб. Въпросът е дали го идеализираш понеже му приписваш необикновени качества (които пък евентуално не ти достигат в самата теб и затова ги търсиш ) или пък просто искаш мисловно да смучеш пишката на някой "по-специален", някой по-различен от кварталните момчета, които така или иначе вече сигурно са спрели да ти обръщат внимание. Какво да се прави, мазната коса и метъл т-шъртовете не са особено популярни....
    А най-смешното е че това, което виждаш ти в Мерилин Менсън и изобщо образът ти за него, вероятно няма нищо общо с това какъв е той-всъщност. Виждаш само това, което искаш да видиш. Както се пееше в една негова песен - някои хора искат да употребяват, други да бъдат употребени. Употребявай идола си... В крайна сметка, затова ти е идол - понеже ти дава всичко онова, което търсиш...

Ако Менсън за теб беше просто човек, нямаше изобщо да му бъдеш фенка. Замисли се за хората, които подминаваш всеки ден по улиците, и те са просто хора, но на тях не си фенка нали? Менсън за теб е повече от човек, и затова всъщност ти е идол. А идолизирането е комплекс на малкия, масов човек. Затова и обикновените хора имат идоли, затова и има идоли изобщо - понеже на обикновения човек му е неудобно да е обикновен и затова се стреми да бъде необикновен, също като идола си. Оттам се започва един процес на откопирване на същността на идола - хората се стараят да се обличат като него, да се държат като него, да го възхваляват.... и това само и само за да се изживяват като него - да бъдат и те различни, необикновени и специални. И твоето е същото - просто младежко изживяване. На твое място не бих го приел толкова на сериозно.
    АЗ ГО ОБОЖАВАМ!!! <33 СПОРЕД МЕН ТОЙ Е ВЕЛИКОЛЕПЕН!!И ТОЙ ЗА МЕН НЕ Е ПРОСТО ЧОВЕК!!ИМАМ ПРЕДВИД ХЕЙТЪРИТЕ И МЕДИЙТЕ ДА СЕ ОТНАСЯТ С НЕГО КАТО С ЧОВЕК А НЕ КАТО С ЖИВОТНО!КАТО НЕ ИСКАТ ДА СА МУ ФЕНОВЕ ДА НЕ СА НО ПОНЕ ДА ГО УВАЖАВАТ!!НЯМАМ ПРЕДВИД ДА ВИКАМ НА НЯКОЙ КОЙТО ПРИМЕРНО СЛУША ПОП-ЕЙЙ ВЕДНАГА ДА ПОЧВАШ ДА СЛУШАШ МЕНСЪН ВЕЕЕЕЕ...И ДА МЕНСЪН МИ Е ИДОЛ !!ПРЕКРАСЕН Е... <33

ТОЧНО ЗАРАДИ КЛЮКИ МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН ПОЛУЧИ СТРЕС,ПРИСТРАСТИ СЕ КЪМ ХАПЧЕТА И НИ НАПУСНА...МЕДИИТЕ СЕ ДЪРЖАХА С НЕГО КАТО С ЖИВОТНО..ЧЕ БИЛ ИЗНАСИЛВАЛ МАЛКИ ДЕЦА И ТЕМ ПОДОБНИ...НЕ ИСКАМ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА И С МЕНСЪН...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    има яки песни
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на TrollFaace
    То и от стреса му падаше носа ...
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Град
    София
    айде без лоши думи за КРАЛЯ а
    L'homme est n

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Само не ме бий
    Твое е само това, което си изял и изпил!

КРАЛЯ Е ВЕЛИК И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ!! )

Град
    София
    аз няма да тръгна да се занимавам с тебе бе смешко
    самия факт ,че говориш против такава икона в музиката говори достатъчно къв ограничен селяк си
    L'homme est n

СЕЛСКО ВЪЗПИТАНИЕ..КО ИСКАШ...

ДАЙ МУ НА ТУЙ АЗИС,ЧАЛГАТА И ГЮБЕКА ДА ВИДИШ КО ДОВОЛНО ЩЕ ТИ ОСТАНЕ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    http://m.youtube.com/#/watch?v=kHmvk...%3DkHmvkRoEowc

Не знам дали ще се отвори линкът, че не съм на компютър, ама авторката адски много ми напомня на този и неговите страсти Спиърсови.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Менсън е интелигентен човек, но не мога да кажа същото за теб. Виждам че не успяваш да вникнеш в думите ми, не разбираш дали изобщо критикувам или не, а вместо това си плямпаш заучени глупости "Ъъъ моят Мерилинчо е най-добър, уважавайте го, смърт за чалгата, hurrr durrr".

No sign of intelligent life here... I'm out.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    http://m.youtube.com/#/watch?v=kHmvk...%3DkHmvkRoEowc

Не знам дали ще се отвори линкът, че не съм на компютър, ама авторката адски много ми напомня на този и неговите страсти Спиърсови.
    НЕ Е ТАКА АМА КАКТО И ДА Е .. хДД

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    ААА МЕРСИ ЗА КЛИПААА <33!!!!МЕРСИ МНОГООО!!И СИ МОЙ ЧОВЕК!!

Голям фен Аватара на nevermind...
    ААА МЕРСИ ЗА КЛИПААА <33!!!!МЕРСИ МНОГООО!!И СИ МОЙ ЧОВЕК!!
    Chill out, dude.. Не знам защо фрийкваш аутваш толко много. Струваш ми се трол..

НЕ Е ТАКА АМА КАКТО И ДА Е.. хДД

Повече от фен Аватара на Falstad
    Трол

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си