Цитирай Първоначално написано от dieselpower Виж мнението
Не знам защо решихте че съм момиче . И не става въпрос всяка вечер да се прибирам в 3, просто искам веднъж седмично да излизам до по късно. Винаги сме минимум 4-5 човека, така че не виждам за какви нападания става въпрос. Не знам по другите градове как е, но в Бургас в 23:30 съм пресичал пред патрулка и нищо не стана.
Какви 4-5 човека сте бе ? 4-5 лапета сте, нали се сещаш, че ще погледнеш някое момиче по-така и от там някой пиян гъз ще се излети и ще стане въргала веднага. Има си вечерен час за лица под 18г и той не случайно е направен, както и не случайно има забрана за употреба на алкохол от лица под 18г.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
а, аз не казвам, че е невъзможно
просто, ако отида до някъде после няма да пия от тази чаша
а пък и при нас в дискотеките всички се познаваме и отделно в едната управителя е мой човек (винаги е при нас като отидем там) и там едва ли не съм застрахована ;d
Ти пък къде тръгна бе на 14 ще ми говориш за дискотеки и ще се правиш на много веща в спорта. Какво си видяла ти от нещата които могат да те сполетят по нощите ? Най-обичам такива отворени хлапета дето при първият по-сериозен проблем вече треперят като листа и не можеш да ги успокоиш щото са много големи.

Айде яжте си нескуика и не се правете на големи, за всичко има време.