- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За хейтърите на великия Мерилин Менсън
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
АЕ МИЛИ МОИ ХЕЙТВАЙТЕ МЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ) НЕ МИ ПУКА ЗА ВАШЕТО МНЕНИЕ!
Я СЕ УСПОКОЙ МАЛКО ПЪК И ТИ БЕ!ОТИВАЙ ДРУГАДЕ ДА СИ ИЗБИВАШ КОМПЛЕКСИТЕ!ТЕМАТА НЕ СЕ КАЗВА ,,КОМПЛЕКСАРИТЕ НА ЕДНО МЯСТО'' А ,,ЗА ХЕЙТЪРИТЕ НА МЕРИЛИН МЕНСЪН''.СЪЗДАДОХ Я ЗА ПОДКРЕПЯЩИТЕ МЕНСЪН КАТО МЕНТАКА ЧЕ ОТИВАЙ И СЕ НАПУШВАЙ НЯКЪДЕ...
Комплексите са при теб, миличка. Избиваш този за гадния си живот, като говориш за Менсън постоянно. Искаш да си като него. Пишеш само с главни букви, защото за теб това е единственият начин да бъдеш забелязана, тоест в детска възраст родителите ти не са ти обръщали достатъчно внимание. Ще ти кажа нещо - Менсън никога няма да научи за теб, а ако научи, изобщо няма да му пука. Съзнавайки реалността, а именно, че никога няма да имаш човека, в когото си влюбена (!), изливаш натрупалата се злоба върху нас. Активират се разни защити в мозъка ти, една от тях е, че не ти пука за мнението на останалите. Тази е най-леката. Затова те съветвам да се успокоиш и да започнеш да живееш. Само така може да заприличаш на Менсън някой ден.
Последно редактирано от dimitar., : 05-21-2013 на 05:33
Пиша с главни букви защото така ми харесваи directionerite са така само че с one direction!Все пак и на теб няма да ти е приятно да ти плюят на идолите!И аз това го писах за ХЕЙТЪРИТЕ не за тебе или за някой друг
. http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc изгледай това и виж че аз не съм единствения човек
![]()
И този в клипа ми напомня за мен НО аз не съм чак така да ревна ;д
Някои хора наистина се нуждаят от работа с психолог. Това момиче от клипа не е по реда си..
Нито го мразя, нито го харесвам Мейсън. Всеки си има любими групи и изпълнители, но чак да ревеш за дето някой ги хейтва?! Това не го разбирам. Сигурно, ако вашите отидат на онзи свят (не го пожелавам на никого) по-малко ще тъжите. Според мен си има някаква граница между луд фен и откачалка(авторката да прецени от кои е.). Или пък бийбърите на пожелават на феновете на 1D да се разболеят от рак О.О. И следващото, което ще кажа е, че всеки си има мнение, защото ... така е устроен света и човека :д Лично на мен темата ми е забавна :д
Успокой се малко - все пак на Менсън не му пука нито за хейтърите му нито за феновете му.
Той си записва албумите, изпълнява парчетата по концерти и си брои парите от цялата тази работа, а дали го харесват или не на него няма да му пука поне докато това не повлиява на портфейла му.
Това е моето мнение.
И все пак ми мирише на трол...☮
Като направиш тема в някакъв сайт не значи, че хората ще спрат да го мразят. Щом човека си има хейтъри значи те му отделят внимание и го правят още по-известен. Провокацията му е успешна и съответно печели от товаТая тема от злоба ли я написа, няма смисъл, нищо няма да постигнеш.
Че приличаш на Менсън![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
http://www.youtube.com/watch?v=aI6dT5dSlwE ето ви НЕНОРМАЛНИ фенове!!!