.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Повечето, но не всички. Някога се мислех за такава, излезе, че сом Дениссексуална и наще ме приемат такава и ни се радват. Съвета ми е да изчакаш да мине година-две и ако нищо не се е променило, да им дпеделиш. Може да е моментно.
    Не знам за теб, но за мен бисексуалността е знак за неосъзнатост - липса на определени (сексуални) предпочитания. Може да звучи тесногръдо, но вярвам, че човек трябва да е наясно какво харесва и да има устойчива позиция по въпроса. Хайде ако говорим за пубертета, самата възраст е с много променливи, но на по-зрели години някак не върви.

Иначе в експериментите няма нищо лошо, почти всеки е правил такива в една или друга област.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    излезе, че сом Дениссексуална
    Какво означава това?

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    http://forum.bgles.com/ - по-добре ще е според мен тук да потърсиш съвет. Един приятел ми обясняваше к'ви комплексарки били и влязох да зачета - в общи линии интелигентни моми изглеждат.
    Да бе, пращят от акъл. Досега се забавлявах там. За тях явно хетеро жените сме някакви долни робини курви, дето все сме незадоволени, 'щото сексът с мъж бил отвратителен и целият ни живот се върти около един пенис, на който се кланяме.
    Комплексарки пълни.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Е, как защо? Изключително важно е да сме различни и интересни.
    Е, айде бе. Ти като си хванеш приятел, не ти ли се ще един ден да го запознаеш със семейството? Да не се криеш от вашите, че ходиш с него; да не се криеш от хората навън, че ходиш с него?

Признай на вашите. Ако го приемат - окей. Ако не - майната им.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Да бе, пращят от акъл. Досега се забавлявах там. За тях явно хетеро жените сме някакви долни робини курви, дето все сме незадоволени, 'щото сексът с мъж бил отвратителен и целият ни живот се върти около един пенис, на който се кланяме.
    Комплексарки пълни.
    хахахахахахаха, ей как обичам лесбийски "размисли и страсти".
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    мога да те вкарвам в правия път след седмица вкарване ще си наред
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Какво означава това?

Комплексарки пълни.
    За езикова и култура и способност що-годе да разсъждават говоря. Вярно гледат на нещата малко ... комплексарски ... ама тяхна си работа - слабо ме вълнува мен. Въпросът е, че на фона на бг форумите концентрацията на интелигентни потребители е значително по-висока.

Дали и нас ни разпращат така като "форум на комплексирани тинейджърчета, където..."
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Дали е редно така първосигнално да си обясняват незадоволството от социалното си положение ? Сякаш техният живот не се върти около една вагина, както на хетеросексуалните жени около един пенис. Доста грозно е да приравняваш чувствата/стремежа към щастие на хората до проста нужда от ебане.
    Както и да го гледам си е комплексарщина. Простено им е в случая, тъй като вероятно не им е лесно да си намерят свестен партньор и да си живеят щастливо, а в такива ситуации хората стават доста кисели, но все пак не е редно и нищо лошо не виждам в това да се поясни.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Е, айде бе. Ти като си хванеш приятел, не ти ли се ще един ден да го запознаеш със семейството? Да не се криеш от вашите, че ходиш с него; да не се криеш от хората навън, че ходиш с него?
    Ами, ще го запозная, разбира се, не ми е проблем, аз не се срамувам от избора си. Но има разлика между това да не се криеш и да парадираш.
    Имала съм връзка, на която масата хора не гледат с добро око, съответно, до голяма степен мога да съпоставя нещата от личен опит. За да бъда конкретна, говоря за голяма възрастова разлика. Повече от година имах връзка с мъж, който беше на почти двойно на моите години. Е, нито съм се крила, нито съм се постарала целият свят да научи за това нещо. Там е разликата. И познай колко ме интересуваше кой какво си е мислел.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Доста грозно е да приравняваш чувствата/стремежа към щастие на хората до проста нужда от ебане.
    Точно.

Истината е, че те сами се стремят всячески да се различават от нас, а после мрънкат, че били дискриминирани. И свеждат всичко до нуждата ни да ни го вкарват, това дяволско творение на природата пенисът.(чуденка-защо ползват вибратори?) А при тях, видиш ли, всичко е продиктувано само от нежна любов. Един да те е изчукал и вече си курва в мъжки ръце, сто женски да са те излизали, значи просто изпитваш много дълбоки чувства.... Айде.

Ами, ще го запозная, разбира се, не ми е проблем, аз не се срамувам от избора си. Но има разлика между това да не се криеш и да парадираш.
    Имала съм връзка, на която масата хора не гледат с добро око, съответно, до голяма степен мога да съпоставя нещата от личен опит. За да бъда конкретна, говоря за голяма възрастова разлика. Повече от година имах връзка с мъж, който беше на почти двойно на моите години. Е, нито съм се крила, нито съм се постарала целият свят да научи за това нещо. Там е разликата. И познай колко ме интересуваше кой какво си е мислел.
    Мисълта ми беше, че точно в тази тема авторката не показва да е такава, не знам откъде въобще тръгнаха коментарите в тая насока. Тя пита как да сподели с брат си и родителите си..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Мисълта ми беше, че точно в тази тема авторката не показва да е такава, не знам откъде въобще тръгнаха коментарите в тая насока. Тя пита как да сподели с брат си и родителите си..
    Да, но и:

Цитирай Първоначално написано от BassDownLow Виж мнението
    Та бих искала да чуя какво е вашето мнение за хомо и бисексуалистите. Познавате ли такива хора ? Имате ли такива приятели ?

Та, разискванията ни са в реда на нещата.

Окей, моя грешка.

Голям фен Аватара на sneering
    Тези които съдят другите,че се правят на различни,всъщност по заобиколен начин галят себе си,че са такива.С една дума съдят онова,което те пропагандират,само че по-тънък начин.

Тук във форума,едните са в хейт филма на лошите и мразещи всичко и всички,вторите във филма на доказани интелектуалци които сякаш са над всичко и самообвиненията от типа на 'аз сгреших' или 'ти си прав',са им изключени по дефолт,третите са футболни хулигани употребяващи наркотици и много на 'ти' с жените и пороците,за женската част е ясно на всички,че всяка има загнезден филма че е уникална сама по-себе си,я с акъл или най-вече красота,което няма лошо де,самочувствието дори и в слепи форми пак създава моментно настроение и всички,абсолютно всички са се наредили в позицията да Съдят и Обвиняват,как някои се правел на различен ? :ооо

Тва е все едно да си целия в татуси и да съдиш някого,че си рисува с маркер по корема.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    АКО ХОДИШ НА ГЕЙ ПАРАДА И ВИДИШ БОЯН РАСАТЕ, БЯГАЙ ! БИЕ !
    n00bs

Точно.

Истината е, че те сами се стремят всячески да се различават от нас, а после мрънкат, че били дискриминирани. И свеждат всичко до нуждата ни да ни го вкарват, това дяволско творение на природата пенисът.(чуденка-защо ползват вибратори?) А при тях, видиш ли, всичко е продиктувано само от нежна любов. Един да те е изчукал и вече си курва в мъжки ръце, сто женски да са те излизали, значи просто изпитваш много дълбоки чувства.... Айде.
    ти дори не разбра какво се опита да каже аурис

иначе идиоти има от всички групи хора, защо ги съдиш всички, заради една част от тях?

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    колко комплексари на едно място...
    за не знам кой път питам - кво значи КОМПЛЕКСАР. щото тая дума явно вече е станала като "таковата" - във всеки контекст се използва

Мега фен Аватара на tori
    Какво означава това?
    Денис е приятелят ми, бъзикаме се, че аз съм такава, а той Торисексуален. о.о
    Иначе току-що осъзнах, че не съм си изказала мнението. Ерм, еднополовата любов никога не е била проблем, дори напротив. Кофтито идва когато някой почва да се развява посред центъра и да афишира гръмко сексуалността си. Мерси, това не е за мен. Хич не ми е проблем да ги гледам как се целуват из парка или да са прибират с детето/без детето в къщи. Най-малкото хич не ми дреме кой кого е близал и кого - не.
    Съвета към авторката беше де почака още мъничко, за да види дали е период като при мен и дали всъщност се лъже дълбоко.
    Също искам да се извиня и за грешките в предния пост, трябва да си намеря хубава клавиатура за таблета...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    ти дори не разбра какво се опита да каже аурис

иначе идиоти има от всички групи хора, защо ги съдиш всички, заради една част от тях?
    Разбрала съм го, не се бой. Съгласих се с онази част и продължих възмущението си от поведението на масата такива.
    Не ги 'съдя', първо, и второ, има различни, факт, но те са изключенията, не повечето.

Тори, хаха, ясно, аз не загрях и се учудих, че не съм чувала за такова нещо.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    всъщност няколко индивида се опитват да блеснат на мен не ми пречи кой с кого си ляга

все ми е тая прави каквото искаш и каквото смяташ за правилно

живота си е твой и е твърде кратък за да се учиш от други как да живееш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    защо всички, които по някакъв начин се "отклоняват от нормалното", така да го кажем, държат всички други да знаят за това ?
    Погледни от другата страна на медала. Колко теми има "помощ, той ме наеба, бременна ли съм" и другите теми, за някакви момиченца, дето се пецкат от 13 годишни и приятелчетата им ги чукат без презерватив и пак "бременна ли съм" и разни други теми за аборти.

В този ред на мисли, "бисексуална съм" е хубава и приятна тема, поне няма да прочетеш от авторката "той ме наеба и съм бременна", а "тя ме наеба, но (още) не съм бременна". Един вид, в плюс й е, че е гей, щото няма да й се наложи да се занимава с аборти.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    BassDownLow, съветвам те да почакаш малко с откровенията. На 17 си. Може да е от пубертета, а може и да е, защото около теб няма момчета, които да ти харесат. След няколко години може да се окаже, че не си би. Спести си главоболията и заклеймяването поне за сега.
    Ако пък след време се окажа, че наистина си такава - е, не си наркоманка, не правиш банкови обири, не убиваш хора. В крайна сметка това не пречи на никого реално. Ако родителите ти те обичат заради самата теб, би трябвало да те разберат. Другото, което е - след като си би, то тогава има вероятност 50 на 50 да ги запознаеш и със зет. Освен, ако не искаше да кажеш, че си лесбийка. Тогава вече ги ли шаваш от внуци и може да са ти по-ядосани.
    Как да им кажеш - ами ти ги познаваш най-добре. Ти знаеш какви хора са, какви са им възгледите за тези работи и как биха реагирали. Не го прави спонтанно. Предразположи ги.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    за не знам кой път питам - кво значи КОМПЛЕКСАР. щото тая дума явно вече е станала като "таковата" - във всеки контекст се използва
    Пич, как няма да се използва, като всеки човек без изключения има комплекси - било то малко или много потиснати. Те са важен фактор във характера. А действията на комплексирания човек не са най-рационалните. Естествено, че ще се ползва под път и над път.

В основата на твоя коментар дори, също стои някой комплекс. Най-вероятно е много слабо изразен комплекс на малоценност, търсиш да докажеш познанията си пред другите, затова въпросът ти намеква чужди незнания. Иначе какво те приканва да пишеш? Защо трябва да изразяваш мнение? Дори и да си искал да помогнеш на някой друг, да ти е морална подбудата, все е имало доза емоция - лек гняв, който да ти е разтуптял сърцето преди коментара, иначе щеше да имаш много по-различен подбор на думите. Всички имаме по някакъв проблем в несъзнаваното ни, което ни тласка към емоционални изблици и неоправдани действия или изкази.

Ако изблиците са учестени и евентуално лесно провокирани, то комплексите се оказват главен фактор за реакцията на човека, което го окачествява като комплексар. Според мен трябва да се ползва дори по-често думата. В крайна сметка тласкането на несъзнаваното към съзнателното ни помага да ги преодолеем. Поне така твърди психоанализата.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от BassDownLow Виж мнението
    аз съм бисексуална .. и не , не ме е срам от това . Т
    И аз кво да напрая?
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на tireheb
    Пич, как няма да се използва, като всеки човек без изключения има комплекси - било то малко или много потиснати. Те са важен фактор във характера. А действията на комплексирания човек не са най-рационалните. Естествено, че ще се ползва под път и над път.

В основата на твоя коментар дори, също стои някой комплекс. Най-вероятно е много слабо изразен комплекс на малоценност, търсиш да докажеш познанията си пред другите, затова въпросът ти намеква чужди незнания. Иначе какво те приканва да пишеш? Защо трябва да изразяваш мнение? Дори и да си искал да помогнеш на някой друг, да ти е морална подбудата, все е имало доза емоция - лек гняв, който да ти е разтуптял сърцето преди коментара, иначе щеше да имаш много по-различен подбор на думите. Всички имаме по някакъв проблем в несъзнаваното ни, което ни тласка към емоционални изблици и неоправдани действия или изкази.

Ако изблиците са учестени и евентуално лесно провокирани, то комплексите се оказват главен фактор за реакцията на човека, което го окачествява като комплексар. Според мен трябва да се ползва дори по-често думата. В крайна сметка тласкането на несъзнаваното към съзнателното ни помага да ги преодолеем. Поне така твърди психоанализата.

окей, всеки човек има комплекси
    тва значи, че коментарът към всяка тема трябва да е "ебати комплексара"
    така я виждам аз тая логика
    и да, въпросът ми намеква незнание, щото реално НИКОЙ не може да дефинира кое е "комплексарщина".
    просто е некво дразнещо. аз като не отбирам нищо от физика (примерно), си мълча, като се отвори разговор покрай мен.

ако ше гледаме така на нещата, комплексар е и тоя, който казва на другите, че са комплексари. и сега и аз съм комплексар, щото казвам на другите, че са комплексари, задето те казват на третите, че са комплексари
    заеби...
    Последно редактирано от tireheb : 05-22-2013 на 15:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си