- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пука ли му изобщо?
Здравейте..
Първо искам да се извиня ,защото темата май не е за раздел..както и да е.
Ходя с едно момче от 2 месеца. В началото всичко беше идеално. Държеше се супер мило и добре с мен.
Обаче се промени всичко. Спря да ми се обажда, не се сеща за мен. Когато излизаме ще е само вечер с неговата компания. Нямам нищо против това , но той дори не ме търси. Само ,ако аз отида при тях се сеща ,че съществувам. Дори вече не е и така. Когато съм с тях никакво внимание не получавам. Стои на другия край и си говори с другите. А когато аз си тръгвам даже не забелязва. Все едно съм никоя за него. Говори ли сме по тази тема ,каза ми че вече ще се сеща ,но нищо не се променя в държанието му. Какво да правя, започнах много да се привързвам към него, не мога да кажа ,че го обичам , защото не съм сигурна в това.А с това държание дори се опитвам да не се влюбвам в него ,защото накрая ще съжалявам за всичко. Моля помогнете.![]()
Извинявам се ,ако имам правописни грешки.![]()
Дай последен разговор. Обаче ако не проумее какво прави и не се постарае да го оправи, по - добре ще да е да не си губиш времето с него. Все пак, предполагам, си чувала фразата: "Защо да давам втори шанс на някой, след като друг силно се надява и чака първи".
Не мисля,че той има голям интерес към теб след това което прочетох..По-добре не се занимавай с него.Ще намериш нещо много по-добро от този)))
Не го приемай толкова на сериозно все пак сте малки нито ще е първият,нито последният!!!
Адашке,адашке що си толкова алтава?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Няма смисъл от разговори
Махай го и си намери някой друг по-добър.
Тия патки над мен дето те карат да се махнеш от него ти правят мечешка услуга,защото ти ще се махнеш,но няма да разбереш никога защо след като всичко е било идеално-той е загубил интерес.
По-добре си помисли,какво е плод на това той да се отдръпне и защо те е игнорирал.
Най-хубаво го питай самия него,да знаеш какво да промениш със следващия.
Принципно бих ти казала, че ти трябва повече самоуважение, и не е редно да се молиш за внимание... НО...
като знам повечето тегави девойки каква представа имат за внимание, то да се откажеш да им го обърнеш, хаха.
Една година се занивамах с подобна ситуация. И накрая разбрах, че човекът въобще не го е било грижа за мен, но по трудния начинНяма смисъл да се мъчиш.
Явно не си му достатъчно интересна
Много просто - не го търси, не му обръщай внимание и ако не се сети - остави го.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.